raakileet

Vajaamittaiset pussukkahousut – uusin pakkomielteeni. Näyttävät niin ihanan köpöiltä päällä, kun nilkkurinvarret vilkkuvat ja mittasuhteet ovat totaalisen vinksallaan. Minulla on kyllä vielä hieman opettelemista löysien housujen yhdistelemisessä.. Tai etenkin niiden aikaansaamieni yhdistelmien kantamisessa selkä suorana ja leuka pystyssä. Ujostuttaa vielä hieman, muutaman vuoden imukireissä pillifarkuissa tai sukkiksissa/leggingseissä (siis yhdistettynä hameisiin ja mekkoihin, thank god) taapertaneena tuntuu hassulta katsella peilistä toisenlaista siluettia. Vaikka yhdistelmät tavallaan silmääni miellyttäisivätkin, epävarmuus minulle uudenlaisesta jutusta kummittelee vielä toisinaan takaraivossa. Enkä taatusti luovuta, niin kauniisti monet naiset pussittavia pöksyjä ja vajaamittaisia herrainhousuja yhdistelevät ja kantavat!

Kuvan superhienot housut ovat Hopen tekeleitä, heidän syysmallistonsa on kyllä vahva tänä vuonna. Tunnustettakoon tähän väliin, että nappasin eilen kotiini jotain erilaista vajaamittaista ja pussittavaa Hopelta ihastuttavasta Nómad-liikkeestä – kuvia omistani tulee, jahka päivänvalo jälleen huomenna saapuu avustamaan meitä amatöörikuvaajia.

Hope Raw Trouser, 1400 SEK, hope-sthlm.com

Kommentoi

 1. Mäkin ihastuin Hopen syksyn rentoihin yhdistelmiin ja tallensin ne mieleeni otsikolla ”tätä tarvii kokeilla”. Mutta en mää löydä niitä väljiä, katkastuja housuja, jotka ois muuten niinku nuo Raw-housut, mutta ehkä asteen ”siistimmät”. Vinkkaathan, jos törmäät sellaisiin :) Ja hei, oliko Nómadissa Hopen Icon Blouseja? Haluaisin niin kokeilla sellaista. Ootan innokkaasti, mitä oot löytänyt :)

  Mahtavaa viikonloppua!

 2. Ostin pari vuotta sitten COS:ista ekat lököhousuni (tai siis onhan niitä ennen ollut mutta sitten oli pitkä pilliaika).
  Myönnän että alkuun tuntuivat oudoilta.
  Nyt tänä syksynä ostin samasta puulaakista villakankaiset lököt ja ne on kyllä muikeet!
  Taskutkin ommeltu siihen päälle, ovat kuin isot kassit oikeastaan;-)

  Hopen mallisto on hieno!

 3. Pakko myöntää, että tää näyttää kyllä yllättävän hyvältä, varsinkin yhdistettynä juuri tuollaiseen löysään paitaan. Aivan ihanat housut, vaikka en kyllä osaisi ehkä tuollaisia vajaamittaisa käyttää. Itse juuri yritän keksiä miten yhdistellä kesäisen beiget ja löysät housut näin talvella, että saisi vaatekaapista enemmän irti tähän vuodenaikaan :) Hyvää alkanutta viikkoa ja itsenäisyyspäivää!

 4. […] laittavani tänne kuvan perjantaina kotiin saapuneista pussukoista – olkaapas hyvät. Ovat mielestäni fantastiset, mitä nyt Alkon myyjillä taitaa olla jotain […]

 5. Ai juukeli, sori – unohdin vastata täysin teidän kommentteihinne! No, viiveellä mennään:

  Jenna, suosittelisin omia Hopen Judge-housujani, mutta taisin ostaa viimeisen parin Nómadista. En kyllä tiedä miten vajaamittaiset ne nyt sitten ovat – mua pidemmälle varmaan olisivat reilusti vajaamittaiset, mulle hieman naftit lahkeista :) Vinkkailen jos muita mukavia lökiksiä löytyy! Omani ovat kuin herrain harmaasta puvusta irroitetut.. Paitsi vähän väljemmät. Love! Ei osunut Icon Blouse silmään, ei tainnut olla valikoimassa. Kannattaa ehkä vielä tiedustella, saatoin olla niin innoissani housuista etten nähnyt paitaa :D Näin sen Tukholmassa ja oli tosi hieno. Jätin kuitenkin väliin kun multa puuttuu nimenomaan peruskauluspaitoja lyhyemmällä helmalla – kaiken maailman liehukkeita löytyykin jo muutamia.

  violet, kuulostavatpa hyvältä! Toistan ehkä itseäni mutta COS Suomeen, per heti! Totuttelua tosin vaativat pussukkahousut.. Miksi mulla on olo niissä vähän löysä tai poikamainen? Pääseekö tästä yli?

  Meri, en kyllä tiedä itsekään osaisinko ihan noin vajaamittaista käyttää, sovittamallahan tuo selviäisi ;) Tykkään hirmuisesti tuosta miten nuo maiharinvarret jäävät melkein kokonaan näkyviin. Toimisikohan kesäisen beigejen housujen lahkeiden rullaaminen hieman tuohon tyyliin, että talvikenkien varret hieman pilkottaisivat? Itselläni ei tosin ole vaaleanbeigejä tai muitakaan vaaleita housuja, ei omakohtaista kokemusta :D