pää uusiksi

Tahdon nuo hiukset, tahdon nuo lasit. Hirmuisen hyvännäköinen tyttö, sillä huolettoman hienostuneella tavalla jota ei voi opetella, vaan joka imetään äidinmaidosta.

Olen viime aikoina yrittänyt virittää muutamia keskusteluja aina niin mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta aiheesta ”sopisko mulle sellaset ruskeat mutta kuitenkin melko vaaleanruskeat hiukset?”. Kaikki ovat sanoneet napakasti ”et värjää”, sitten olemmekin ymmärrettävistä syistä siirtyneet päivän agendassa eteenpäin. En taida kysyä, tyrmäisitte kuitenkin. Eikä viisas kampaajani onneksi suostu jokaiseen hullutukseeni.

Seuraavat silmälasini tulevat takuulla olemaan pyöreät, mieluiten kilpikonnakuosiset. Odottelen tässä että Jan tajuaisi jo vaihtaa lasejaan ja antaisi välillä minulle vuoron olla se tyylikäs pyöreissä, tummissa silmälaseissaan. Omia lasejani en kehtaa uusia ennen toisen ilmeen vaihtumista – kaksissa samanlaisissa talvitakeissa lienee jo tarpeeksi yhdelle pariskunnalle. Että ei mitään kiirettä, Jan.. Mutta älä jätä lasejasi vartioimatta, kohta napsahtaa.

(kuva Backyardbill.com)

Kommentoi

  1. minun viisas mutta hullu (siis hyvällä tavalla) sanoi että värjätään vaan, ja leikataan myös etuhiukset! pitäis laittaa sulle kuva tulemaan!

  2. […] Jan « pää uusiksi […]

  3. sis, ehdottomasti pitäis laittaa kuva tulemaan tai siis vielä ehdottomammin pitäisi taas pian päästä samaan huoneeseen! Onkohan mitään mahiksia lähiaikoina..? :)

  4. Jouluna..?

  5. I Stockholm. Mutta uutena vuotena/välipäivinä parempi munkki? Meillä paletti vielä hieman levällään.

  6. No vähintään jossain matkanvarrella! Eiköhän se jotenkin järkkäänny.. eikö oliski mukavaa jos kaikki asuttais samalla paikkakunnalla niin vois aina nähdä, eikä ois niin hirveää säätöä nää juhlapyhätkään!

  7. Yritämme parhaamme! Mut joo, älä muuta virka – säätäminen ympäri maailmaa on joka juhlapyhän ilmiö. Minkäs teet…Tuleepahan tuettua mm. Finnairia ja VR:ää :)