tie me up

Kaikkien suosituksien keskellä on hyvä esitellä pari asustehankintaa Tukholmasta, molemmat Kocksgatan 17:sta.

Tummansininen kudottu ruotsalaisvalmisteinen solmio on valmistajalta nimeltään A.Christensen. Tykkään erityisesti kudotun solmion pintakuviosta. Jos jollain on enemmän tietoa kyseisestä valmistajasta, olet tervetullut jakamaan – nopean etsinnän perusteella en valitettavasti löytänyt mitään tietoa merkistä. Astetta rennompi raidallinen chambray-kankainen solmio taas tulee amerikkalaiselta The Hill-Side -firmalta. Molemmat onnistuvat taatusti piristämään läsnäolollaan ja huolittelemaan lähestulkoon asun kuin asun.

Kommentoi

  1. A. Christensen on Amanda Christensen. Kyseessä on ruotsalainen asustevalmistaja, joka tekee solmioita, taskuliinoja jne. Perustettu kaiketi jo 1800 -luvulla. Myynnissä ainakin Stokkalla.

  2. Kiitos Jeppe tiedosta, täytyypi käydä Stokkalla tutustumassa valikoimaan :)