best of both worlds

Ai juukeli, miten voikin yhteen paitaan kiteytyä kaikki se mitä olisin halunnut päälleni pukea eilen, tänään ja huomenna? Jämäkkä kangas mahdollistaa paidan übertyttömäisen helman ilman että homma menee ällösöpöilyksi, lisäksi rakastan tuota kauluksen solmurusettidetaljia. Tyttömäinen paita poikien napakasta kauluspaitakankaasta – haaveideni täyttymys.

Pelkään kuitenkin tullia ja heidän määräämiään lisämaksuja enemmän kuin hammaslääkäriä, joten luotan nyt kohtalon johdatukseen ja lasken kaiken sen varaan että paita odottelee minua omassa koossani aletangolla jos pääsemme jollain ilveellä keväällä Nykkilään. Lienee parasta etten vielä suunnittele paitaan perustuvia asukokonaisuuksia.

Creatures of Comfort Jade Chambray Shirt, $285, shop.creaturesofcomfort.us

Kommentoi

  1. Tässä blogissa on jotain kauhean jännää. Se saa minut, vannoutuneen ryppyinen trikooteeppari -ihmisen haaveilemaan kauluspaidoista.

    Mutta ihan totta, onko olemassa mitään täydellisempää?

  2. Lotta, sori – täällä käännytetään kauluspaitauskoon! :D Veikkaan kyllä, että tuo kyseinen yksilö olisi onnistunut aivopesussasi ilman meikäläisen panostakin. Ihana.