kankaiden samppanja

Laukku pakattu, lähtöselvitys ja muut alustavat tehtävät suoritettu. Seuraavaksi nokka kohti Lontoota, jossa odottaa liuta tapaamisia, minglausta sekä bonuksena yksi LCD Soundsystemin konsertti. Jännittää, mutta sillä hyvällä tavalla. Matkalaukkuuni jätin tahallani puvun verran tyhjää tilaa, josko reissusta löytyisi sellainen joka läpäisee tämän herran tiukat seulonnat. Yksi varteenotettava vaihtoehto on kuvassa näkyvä puku, joka siis on Topmanin ja Harris Tweedin yhteistyön lopputulos.

Kuvien ja netistä löytyvien materiaalitietojen mukaan vaikuttaa hyvältä ja toivoisin, että Harris Tweed joka tunnetaan myös kangasvalmistajien samppanjana, ei ole tinkinyt aivan liikaa heidän muuten niin huikeasta laadustaan..

Kommentoi

  1. Komea, klassinen. herrasmiehen valitna. Vaikka en pukuja usein pääse käyttämään, niin tämän yksilön lisäisin kaappiini mielelläni.

  2. Eikö? Sääli vaan etten ehtinyt pukua sovittamaan missään vaiheessa.. Mukaan tarttui kuitenkin yksi aivan mainio yläosa :)