harvojen takki

Kauluspaita harmaan ohuen neuleen alla, nilkoista käärityt pillifarkut – täällä moisesta kovasti pidetään, kuten varmaan jo olette kuulleetkin. Mutta tuo takki! Oi, tuo takki! Aivan mahtava kaikessa ylikokoisuudessaan ja hämmentävässä kuosissaan. Enpä tiedä tykkäisinkö takista ollenkaan, jos se olisi puettuna mutkikkaamman asun päälle. Lisäksi uskon, ettei mallikantajasta ole varsinaisesti myöskään haittaa takille.. Takki ei välttämättä pääsisi oikeuksiinsa esimerkiksi tällaisen kitukasvuisen päällä. Tai no, takki varmasti näkyisi – tyttö sen sisällä vain häviäisi villakangasmassan alle. Oli miten oli, mielestäni Hanne Gaby Odiele on kiskaissut päälleen järjettömän hienon asun, oikein kateeksi käy.

(kuva: Stockholm Streetstyle)

Kommentoi

  1. Tämä on kieltämättä käsittämättömän hieno. En oikein edes osaa sanoa, mikä siitä tekee niin hienon. Olen kuitenkin melko varma, ettei se ole pelkästään Hanne-Gaby. Nimimerkillä ”Omistan lähes vastaavanlaisen takin ja aion käyttää sitä edelleen hyvillä mielin, vaikken mallin mitoissa olekaan” :)

  2. Aivan uskomaton, koko kokonaisuus.
    Näillä senteillä olen huomannut, että jos vaan korkoa on tarpeeksi, tuonkin mallinen takki menee. Varsinkin, jos helma on juurikin polvimittainen ja alaosa kapea. Tai sitten vaihtoehtoisesti näytin koko viime talven vaan villakankaaseen kääritylle lihapullalle. Piilotin raskausmahaakin tuommoisen takin alla, niin jos näytin mielestäni hyvälle, saattoi olla vaan hormonien sekoilua.

  3. m, taatusti kannat takkisi tyylillä. Kitinäni mallimitoista ja takin sopivuudesta oli vain verhoiltua katkeruutta siitä, ettei mulla ole tuollaista takkia enkä sellaista todennäköisesti tule saamaan, kun takkitanko meinaa jo nyt katketa painonsa alla. Törkeän hieno!

    eskimolapsi, on kyllä huikea kokonaisuus. Klassinen mutta ihanasti vinossa, täydellisen tasapainossa. Tuo takin malli on kyllä aivan huikea. Ja joo, oikeassa olet – ehkäpä tuo takki kaipaa korkoa seurakseen.. Toisaalta myös matala kenkävaihtoehto kiinnostaa. Pääsisipä testaamaan.

  4. Mä oon tallentanut myös tämän samaisen kuvan inspiraatiokansiooni! Ihana asu, jossa on mittasuhteet jotenkin oikein. Taitaisimpa vaan itsekin hukkua moisen sisälle.

    Hmm. Just muistin, että mulla on aika samanlainen vintagetakki… pitääkin sovitella sitä niskaan! Oon kyllä miettinyt sen helman lyhentämistä. Sitten ei ehkä tapahtuisikaan sitä hukkumisefektiä?