whit

Uusi tuttavuus WHIT kolahtaa ja kovaa. Ihastelin vaatteita ja lookbookiin niistä koottuja asukokonaisuuksia, sitten päädyin lukemaan mitä tuoreen merkin taustalta löytyy. Kappas, merkin pystyttänyt Whitney Pozgay on työskennellyt aiemmin muun muassa tykkäilemäni Steven Alanin naistenlinjan pääsuunnittelijana. Tämähän selittää jo paljon! Näitäpä metsästellään sitten seuraavalla New Yorkin reissulla, sillä välin tyydyn ihailemaan merkin ensimmäistä mallistoa heidän kotisivuillaan sekä kauniita, ajattomia mutta varsin freesejä WHIT-vaatteita myyvien putiikkien sivuilla. Harmaa takki, ruskea hame ja vaaleanharmaa mekko, kyllä kiitos!

Kommentoi

  1. oivoi, miksi kerroit tästä? elämä ei jatku ilman tuota ruskeaa hametta, ainakaan niinkuin ennen. harmaassa mekossakaan ei ole mitään vikaa.

    bloginne on ihana, mutta kerta toisensa jälkeen se ajaa sielua repivien houkutusten partaalle. :D

  2. Voi miten kauniita ne ovatkaan. Se isotäpläinen beige asia olisi oivallinen puolijuhlavien tilaisuuksien puolijuhlava vaate, ja sininen villamekko enemmän kuin välttämätön.

    New York, I love you but you’re bringing me down. Miksi sen on pakko olla niin kaukana?