hey, hey, we’re the monkies

Aivan täydelliset kengät, täydellisen saavuttamattomissa. Bongasin nämä salaisen lempilehteni Glamourin sivuilla olleesta mainoksesta ja jäin haukkomaan henkeäni – pitkälti juuri tuollaisia olen haeskellut kaupoista pitkin kesää ja syksyä. No – löytyivät, 145 punnan hintakaan ei olisi täydellisen sietämätön… Mutta kun Russell & Bromley, joka kenkiä myy ja valmistaa ei tunne käsitettä verkkokauppa. Lennot esimerkiksi Lontooseen ja takaisin, majoitukset ja elinkustannukset taitaisivat lisätä kenkien hintaan nollan perään. Matkakuume on kieltämättä kova, mutta a) jokainen ylijäävä pennonen sijoitetaan tällä hetkellä koti kuntoon -projektiin ja b) ai niin, olen edelleen ostoslakossa.

Höh. Any ideas? Tili sileäksi ja Lontooseen?

Kommentoi

  1. olen matkalla lontooseen marraskuun lopulla… vink vink.

  2. stellagee, ai niin joo, vau! Jos niitä kenkiä sattuu tuolloin vielä olemaan saatavilla, voisin harkita pientä poikkeusta ostoslakkooni.. Kun olen metsästänyt just tällaisia jo pienen tovin. Jos tästä ei siis olisi ihan hirmuisasti vaivaa..?

  3. Ideoita ei oo (en suosittele pankkiryöstöjä), mutta mulla oli samanlaiset kengät yläasteella tai lukiossa, en muista tarkkaan. Paitsi ne oli mustat, taisi niissä olla kärki vielä mustaa kiiltonahkaa. Tykkäsin niistä silloin kovin.

    Jotenkin klassisen näköiset kävelykengät nuo, näyttävät myös mukavilta tassutella. Pitäisiköhän etsiä ne vanhempien nurkista ja sovitella… kengänkokoni ei ole nimittäin noilta ajoilta muuttunut.

  4. olet varmaan jo katsonut ebayt yms.?

  5. Vimps, nyt äkkiä penkomaan niitä kenkiä vanhempien nurkista! Oon kade!

    Nna, itse asiassa en ole.. Taidan olla hieman mukavuudenhaluinen shoppailija. Pitänee tarkistaa tilanne.

  6. […] vuotta myöhemmin haikailen edelleen monk strapsien perään. Taannoin bongaamani täydellisyydet jäivät saamatta, merkillä ei ole verkkokauppaa ja […]