harmajainen

Harmaa taitaa olla tällä hetkellä jo jonkinlainen pakkomielle. Olen harmistunut, ettei kaapissani ole enempää harmaata. Haluaisin vain yhdistellä harmaata harmaaseen, olla rikkomatta sitä eri harmaan sävyjen harmoniaa muilla väreillä. Mikä lie hiirulaisvaihe. Olkoonkin, ettei kuvan harmailla seinään pääsisi sulautumaan.

A Détacher Kendrick Cardigan, $620
Tsumori Chisato Pumpkin Seed Dress, $865
Rachel Comey Bobcat Tie Scarf, $92
Hansel From Basel Silk Flat Knit Tights, $40
Acne Draw Ankle Boot, $599
Jerome Dreyfuss Billy Bag, $858
kaikki lagarconne.com

Kommentoi

  1. Jep, samat havainnot myös tässä osoitteessa. Mun vaatehuoneesta harmaata jo löytyykin, ja erilaiset pinnat ja saman värin eri sävyt tekevät kokoharmaastakin asusta harmonisen. Samoin sunnuntaikävelylle-postauksessanne oleva väriyhdistelmä on aiheuttanut sydämentykytyksiä useasti. Piti silloin kommentoida, että olin juuri edellispäivänä pukeutunut minäkin harmaaseen, valkeaan ja ruskeaan nahkaan, haha.

  2. Vimps, harmaa + valkoinen + ruskea nahka = täydellisyys! Hitto kun mulla ei ole edelleenkään ruskeita kenkiä… Noh, ruskea laukku riittäköön toistaiseksi. Mutta kyllä harmaa maistuu – ihan varmasti kiskon huomenna päälle taas harmaan villamekon, alle valkoisen kauluspaidan. Muu ei taas tunnu kelpaavan :D