red brick soul

Näistä kolmesta parista beiget ja siniset kengät vilahtivatkin jo maanantain kollaaseissa. Ne ovat peräisin Mark McNairyn Red Brick Soul-mallistosta ja ovat yksinkertaisesti niin hienot, että ansaitsevat ihan oman kunniakirjoituksensa. Kuten nimi antaa ymmärtää ja kuten kuvasta jo näkyykin, kenkien pohja on punainen ja tehty kestävästä kumimassasta. Vihdoinkin astetta siistimpi kenkä, jonka kanssa huoletta voi kulkea Helsingin sateisilla kaduilla myös syksyllä. Toki tuosta nahkapinnastakin täytyy pitää huolta, mutta nämä helpottaisivat elämää jonkin verran..

Saa toki jakaa kokemuksia, jos sellaisia on kertynyt? Siniset ovat jo ostoskorissa ja sormi liipaisimella. Tarvitsen enää vaan viimeisen ostokehoituksen tai merkin ylemmältä taholta.

Vai olisikohan se kenties jo tullut eilisillan loistavan LCD Soundsystemin konsertin päätöskappaleessa?

Kommentoi

  1. ylemmäntahon kehoitus. OSTA!!!! super mageet

  2. heheh, kyllä noi hyvät kengät on. Kelpasi järkyttävissä kuoseissa sekoilla chemical brothersin keikalla noiden kanssa. Vähän ottivat kyllä osumaa, krapuloissa tuli tänään vietettyä mokkaharjan kera hetki jos toinenkin…

  3. […] olen luultavasti jaaritellut ihan riittävästi viime aikoina ja toteanpa vaan, että nyt – pitkän odotuksen jälkeen – olen Mark […]