issues 1 vuotta!

Päivän asut: Inspiraationa electro-musiikki, Frida Kahlo ja amish-kulttuuri.

(Okei okei, kuva napattu huhtikuisista Hel Looks -teemabileistä. Inkellä oli vakavia ongelmia luopua vahvoista kulmakarvoistaan, Jan taas sai kokea miten vapauttavaa on olo pussukkahousuissa ja illan jälkeinen elämä pillifarkuissa ei enää ole tuntunut samalta kuin ennen. Kiitos kuvasta, pelottavan osuvasta kuvatekstistä ja eritoten loistojuhlista, Pia!)

Mutta juu, näin ne vuodet vierivät.

Blogi on ollut pystyssä tänään tasan yhden vuoden, kirjoitettu on 609 postausta ja täällä on vierailtukin jo noin 540 000 kertaa. Vuoden varrella on saatu monta uutta tuttua ja ystävää, ihasteltu taatusti satoja kauniita vaatteita ja tavaroita, innostuttu ja tuohduttu muutamaan otteeseen sekä saatu monia kivoja ja kannustavia kommentteja. Paljon olemme kai vuoden aikana oppineet: internetistä, kirjoittamisesta, kuvankäsittelystä nyt ainakin. Eikä vielä kertaakaan ole tainnut tulla sellainen olo, että nyt heitetään jumalauta hanskat tiskiin eikä enää koskaan kirjoiteta yhtään mitään minnekään eikä ainakaan sinne issuesiin. Päinvastoin – mitä sitä enää iltaisin tekisi, ellei enää roikkuisikaan koneella ja mietiskelisi että mitäs kivaa sitä tänään keksisi muille jaettavaksi. Ja väittävät vielä internetnörtteilyä epäsosiaaliseksi puuhaksi… Pah, sanomme me.

Iso erityiskiitos Akille blogin teknisistä säädöistä ja jatkuvasta korkeatasoisesta IT-tuesta, valtavan suuret kiitokset teille kaikille jotka täällä käytte meidän horinoitamme ilmeisen säännöllisesti lueskelemassa. Yksin tämä olisi tylsää!

Kommentoi

 1. Paljon onnea 1-vuotiaalle!

  540 000 kontaktia on paljon=540 000 onnittelua.

 2. …harmi vaan, että karkoitimme seuraavat potentiaaliset 540000 visiittiä muihin blogeihin tuolla naamiaiskuvalla. :) Kiitos onnitteluista!

 3. Onneksi olkoon! Ei tule liiemmin kommentoitua, mutta kiitos ja kumarrus hienosta blogista! Teidän juttuja on ilo lukea!

 4. onneksi olkoon! olette ihania ja bloginne on paras,

 5. Paljon onnea! En taida kommentoida kovinkaan usein, mutta luen kyllä blogianne joka päivä. Kiva blogi, keep up the good work :).

 6. onnea ja terveiset tyynenmeren rannalta!

 7. Onnea! Jatkakaa samaan malliin :)

 8. Hei onnee! Teitä on aina kiva lukea.

 9. onnittelemme!

 10. onnea ja kiitos teille että jaksatte postailla fiksuja ja hauskoja juttujanne. Issuesista on tullut lyhyessä ajassa yks mun blogi-musteista.

 11. Onnittelut ja jatkoa odottaen!

 12. Eiku: ilman Issuesia blogielämä olisi tylsää.

  Onnea yhdelle lempiblogille ja sen mahtaville tyypeille!

 13. Onnee ny.

  (Porilainen onnittelu, jonka opin viime viikolla. Suomentuu seuraavasti: lämpimät onnittelut juhlapäivänänne ja kaikkea muuta hyvää!)