pehmikset

Aina vaan kuolaan Repetton pehmeiden, sirojen, mukavien mutta tyylikkäiden kenkien ja klassikkoballerinojen perään, mutta omia en ole vielä tullut hankkineeksi. Liekö minulla vielä hieman itsesuojeluvaistoa jäljellä.. Ohuenohut pehmonahka naarmuuntuu kovin helposti ja minä itken kun kaunis nahka kolhiintuu.

Mutta nuo double monk strapit, nuo ihanat tassutteluun tarkoitetut nyörikengät ja upeat Michael Jackson -loaferit joita olen kuolannut Gaudetessa pitkin kesää… Joskus vielä omani hommaan ja yritän olla vähemmän raparipa niiden kanssa.

Kenkäasiat menevät muuten kovin kausiluonteisesti – pari kuukautta sitten ilman korkoja ei kotoa poistuttu, mutta näin kesällä on kelvannut vain tasapohja. Saattaa toki olla, että syy äkilliseen korkokammoon johtuu niistä seitsemästä rakosta jotka Rag & Bonen rakkaani raapivat eräänä perjantai-iltana kun laitoin ne ensimmäistä kertaa paljaisiin jalkoihin. Kävelin lopulta pakon edessä avojaloin Varsapuistikosta Hakaniemeen kun laastaritkaan eivät enää auttaneet ja kaikki taksit olivat varattuja. Au. Kun ottaa huomioon sekä valtavat fyysiset että megalomaaniset henkiset kärsimykseni, olisin lähestulkoon oikeutettu saamaan parin pehmeitä Repettoja paitsi korvaukseksi, myös ehkäisemään moisia tilanteita tulevaisuudessa. Kenelle voisin korvaushakemukseni osoittaa?

Repetto Martin Double Strap Shoe $ 345,  Zizi Lace Up $ 305, Michael Soft Loafer $ 290, openingceremony.us

Kommentoi

  1. Kiva blogi teillä! Piti sanomani, että mun mielestä repeton kengät kuluu aika ”hienosti”, siis pitävät tyylinsä myös kuluneina. Vähän samanlaiset vibat kuin vanhoista balettitossuista- kulumat vaan antavat sellaista jaloa touchia. itselläni on kahdet parit perusballerinoja, joista toiset ovat jo sen verran monta vuotta olleet käytössä, että ovat siirtyneet huonomman kelin kengiksi. Teetätin niihin superohuet mustat (kumi)pohjat, ja nehän oikein ryhdistyivät. Toisiin laitoin heti uutena pohjat ja se ehkä vähän kaduttaa, olisin voinut hiippailla nahkapohjilla siihen asti että pelastusoperaatio osoittautuisi tarpeelliseksi. Hyvä suutari osaa tehdä ihmeitä, ja osaa myöskin arvostaa huolellisesti tehtyjä kenkiä, vaikka ne olisivatkin vähän päässeet rupsahtamaan.

  2. Kiitti urubisu! Mukava kuulla että Repetot ikääntyvät kauniisti.. Mua ovat pelottaneet ne sellaiset palkeenkielet, joita helposti saa aikaiseksi ohueen ja pehmeään nahkaan.. Mutta noh, se on vain elämää ja kengät ovat tarkoitettu käytettäviksi. Hauska tietää, ettei Repettojen käyttömukavuus ainakaan kärsi kumipohjittamisesta!

    Ballerinat nyt ehkä saisin pidettyä elossa, mutta mitenköhän tuollaiset syyskenkähenkiset pärjäisivät täällä meidän sääolosuhteissamme.. Hmm. Ehkä edes sisäkengiksi? :)

  3. http://www.mangooutlet.com/shop.faces?state=outlet_001_032_IN#prod=12920329%5Bsec=SS10_coleccion%5Bbusc=m_temporada_.m_familia_42.m_tipoTalla_-1.m_precioVenta_-1/.page_1.size_big.rows_3 siinä vähän ”lavin” tyyliset balleriinat pilkka hintaan, jos haluaa vähän kokeilla millanen pysyvyys voi nahkapohjallisessa kengässä olla! ja voin suositella kokoa 36, itse kokoa 35 yleensä mutta nämä ovat juuuuuri nipsnaps sopivat, juuri eikä melkein siis.

  4. FYI, kun puhutaan kengistä ni noi on muuten pehmikset http://www.pomarfinn.com/