free & easy

Tässä lehti, joka tarjosi enemmän yllätyksiä kuin kaikki muut ostamani lehdet yhteensä.

– Se olikin kirjoitettu japaniksi.
– Sitä luetaan oikealta vasemmalle (ehdinkin jo ihmetellä kanteen myytyä mainosta).
– Se sisältää kaikki kuumimmat trendit sekä Hot Rod-autoilun että moottoripyöräilyn maailmasta.

Kaikista suurin yllätys on kuitenkin lehden kaksijakoisuus. Joka toinen sivu on tosiaan täynnä pääkallokoruja, prätkäbootseja ja nahkaliivejä. Näiden hirvitysten välistä löytyy hyvin minun näköisiä vaatteita, kuten rennohkoja pikkutakkeja, kauluspaitoja ja brogues-kenkiä. Kaikki tietty yhdistetty aivan viimeisen päälle ja todella inspiroivasti. Olen todella hämmästynyt tästä lehtikonseptista, mutta samalla innoissani. Mahtaisiko tällainen toimia myös Suomessa?

Seuraavaa lehteä odotellessa.. Yritän olla innostumatta liiaksi hotrodeista ja moottoripyöristä. Liian rajuu.

Kommentoi

  1. Ei Suomessa toimi mikään muu miehille suunnattu lehti kuin huonolaatuiselle paperille tehty insinöörien insinööreille tekemä Tekniikan Maailma ja sen miljoona sisarlehteä ja niiden ilmapumppu-, iskuporakone-, sähköruuvipöytä-testit, jotka isolle osalle ihmisistä menee yli hilsee viiden virkkeen jälkeen.

  2. Miesten muoti ja prätkäfiilistelyt kulkee Japanissa ihan käsikädessä, japskit menee pähkinöiksi kaikesta americanasta ja etenkin klassinen moottoripyöräkulttuuri näkyy paljon muodissa. Merkeistä selvimpänä esimerkkinä legendaarinen Neighborhood. http://www.astoreisgood.com/extra/images/blog/Neighbourhood_Collage_fw_sml.jpg