financial issues

Moikka, sekoilemme täällä ja pystyttelemme pientä blogikirppistä meidän kaikkien yhteiseksi iloksi. Linkki kauppaan tulee pikapuoliin myös blogin etusivun valikoihin, mutta innokkaimmat voivat käydä katsomassa ensimmäisiä myyntiin laitettuja vaatteita ja kenkiä blogikirppiksen puolella.

Täydentelemme omaa käytettyjen tavaroiden kauppaamme lähipäivien aikana varmaankin melko paljon, mutta vinkkailemme toki jatkossa kun uutta tavaraa on myyntiin laitettu.

Muutama nyrkkisääntö:

Postikulut sisältyvät hintaan, myös nouto Helsingin keskustasta on mahdollinen. Vaatteet ovat aina loistavassa kunnossa: puhtaita, raikkaita ja hyvin pidettyjä. Jos jossain on jotain pientä vikaa, naarmua tai muuta käytön jälkeä, ilmoitamme näistä aina myynti-ilmoituksen yhteydessä. Jos koko arveluttaa, pyydä vaatteen mittoja kommenttiboksissa tai meilitse your(at)issues.fi. Tuotteet postitetaan kun rahat näkyvät tilillä. (Emme voi huijata, olemme täällä omilla kasvoillamme ja nimillämme.)

Happy shopping!

Kommentoi