sisustuspäissään

Täällä ollaan aivan sisustuspäissään. Vuosi tässä on kaikenlaista kotiin suunniteltu, nyt ollaan saavutettu kultainen keskitie ja pian tehdään päätöksiä. Suunnitelmat suurempaan remonttiinkin olisivat jo päässä, mutta ne saavat odottaa… Ainakin toistaiseksi. Tänä kesänä laitetaan Issues Headquarters asumiskuntoon sisustusratkaisuin ja parilla maalipurkilla, seiniä kaadetaan ehkä sitten tulevaisuudessa.

Aluksi piti kyllä vain laittaa kotiin uusi pienen tilan edukseen kääntävä kirjahyllytyötaso-tv-taso-säilytys-kompleksi, mutta sitten törmäsimme vahingossa myös täydelliseltä tuntuvaan sohvaan. Viiden minuutin istuskelun jälkeen siitä ei päässyt enää ylös, nyt koti ei tunnu enää kodilta jos meillä ei ole moista. Ja vielä pitäisi hoitaa jostain myös levyhylly, jotain kaikille kengille ja kuutisen tuolia.. Hoihoi.

Varokaa sisustusliikkeitä, ihmiset. Tai no, toisaalta.. Baarit eivät ole tuntuneet ensisijaisilta vapaa-ajanviettopaikoilta enää aikoihin, joten lienee aivan aiheellista tehdä kodista Koti jo tulevaksi takuukylmäksi talveksi. Liekö tuota edes parempaa paikkaa johon panostaa.

Kommentoi

  1. Koti on ihmisen paras paikka :) Ja tuo sohva on kyllä tosi kiva. Itsekin sitä olen tsekkaillut. Nyt mieli on vaihtunut hieman kevyemään versioon. HT collectionin Donna himittää nyt: http://www.htcollection.fi/fi/tuotteet/sohvat/modulisohvat/116_donna.html