birka

Juhannusaattona veneilimme Tukholman saaristossa. Aurinko helli.

Mmmmm.

Lampaat kirmasivat vapaina Birka-saaressa.

Lähes peilityyntä.

Paljon pieniä, sööttejä saaria, jotka olivat täynnä pieniä (ja suurempiakin) hienoja kesäasuntoja.

Doomsday! Ansgarkorset.

…ja huomenna töihin. Onneksi illalla on sentään Arcade Firen keikka, ei paremmalla väliä. Pari ylimääräistä lippua olisi muuten kaupan, tiedustelut your ( @ ) issues.fi.

Kommentoi

  1. Konstnärliga och härliga bilder!!

  2. Miten ihmeessä muokkaatte kuvat näin ihaniksi? Joku iphone sovellus?

  3. Pee, joo, Hipstamatic! http://hipstamaticapp.com/

    Alkaahan näitä ”uniikkeja taidekuvia” tunkea jo vähän joka tuutista, mutta tulkoot – aina ei satu kameraa mukaan (ja meillä näköjään vielä harvemmin.. köh) ja Hipstamatic-kuva antaa mielestäni anteeksi paljon enemmän kuin normaali hätäisesti räppäisty iPhone-foto. Plus ovat ne kyllä noin yleensä ottaen tosi hienoja, mun mielestä ainakin.

  4. Hemmetti soikoon, Hipstamatic saa mut kohta jopa hankkimaan iPhonen.. On ne kyllä hienoja!

  5. Joo, ja siis kuvat tosiaan napsitaan Hipstamatic-moodilla ihan heti kuvaa ottaessa, jälkikäteen hipstaus ei enää onnistu. Mun mielestä tämä on melkoisen kivaa. ”Linssejä” ja ”filmejä” voi vaihdella ja niitä voi toki ostaa lisää euron hintaan appstoresta :D Olen koukussa, olkoonkin että pitäisi nyt perhana saada raahattua kameraa mukana ja muistaa ottaa ihan oikeitakin kuvia välillä. Muiden Hipstamatic-kuvista olen päätellyt että toisinaan on aivan hiivatin vaikeaa päätellä mitä kuvassa oikeastaan on.. Kuvan ottajalle se on selvää, mutta kuvan katsojalle saattaa jäädä vähän hämärän peittoon. Noh, mukava väline hetkiin kun oikeaa kameraa ei ole sattunut mukaan mutta eteen tulee tallentamisen tai jopa jakamisen arvoisia hetkiä. :)

  6. Ihanat noi Hipstamatic-sivut ”comes with näiden ja näiden linssien ja filmien kanssa” :D Aaaaw, mäkin haluan leikkiä erilaisilla ”filmeillä”. En siis tiennyt, että sillä saa noin erilaisia kuvia aikaiseksi, olin nähnyt vain yhtä ja samaa versiota aiemmin.

    Ei kai Hipstamatic voi olla syynä, että hankin iPhonen, eihän? Mutta kun, mä niin haluaisin.. joku voisi kopioida saman tyyppisen leikkikalun johonkin laitteeseen jonka jo omistan :) Olen tänä kesänä tullut siihen tulokseen, että kameran kantaminen mukana on yliarvostettua :D (tai sitten en vaan jaksa kantaa sitä). Harvoin niitä kaikkia kuvia/räpsäsyjä tulee kuitenkaan ihailtua myöhemmin. Nyt harjoittelen siis ihanien hetkien muistamista ilman kameran apua. (Toki sekin aika usein mukana on, mutta vähemmän kuin ennen..).