neely

Olen lausunut ääneen sanat ”en kyllä tarvitse lisää käsilaukkuja aikoihin” – villeimmätkin unelmani ovat täyttyneet jo kaksi kertaa, lisäksi kätköissä on muutama tosikiva.

Ja sitten tämä turkasen Neely otti ja pamahti silmilleni Pupulandian puolella. Ei, en tarvitse punaista kiiltonahkalaukkua – kukaan ei tarvitse. Mutta voi hellanlettas kun se on vaan niin söötti. Haluaisin käyttää sitä arvoistensa mekkojen kanssa, ehkäpä myös tummansinisen duffelin. Haluaisin myös sen tummansinisen duffelin. Ja ruskeat nauhakengät. Ja kaulaliinan, jossa on ruutuja ja pilkahdus neelynpunaista. Kesäistä, kas vaan.

Väriä syksyyn, kenties? Järkeä päähän, kenties?

Mulberry ”The Neely” Bag, 800 €, mulberry.com

Kommentoi

 1. Ensinnäkään laukku ei ole lainkaan tyyliäni. Toiseksi se on kiiltonahkaa, totaalista no-no-materiaalia minulle. Kolmanneksi se maksaa kahdeksansataa euroa ja ostin juuri punaisen nahkalaukun, joka ei maksanut ihan yhtä liikaa mutta paljon kuitenkin.

  Silti minäkin olen hurahtanut. Olen nähnyt unta siitä hiekanvaaleasta Neelystä, mikä on aina huono merkki.

  Unessa löysin sen Gina Tricotista.

 2. Herranjestas sentään. Mä en pidän punaisesta väristä mitenkään erityisesti. Syksyllä kun tein Pariisikollaasia punaisista väripilkuista asuissa, sanoin etten sellaista itse kaipaile… mutta se himskatin punainen Balenciagan clutch on saanut mut himoitsemaan muitakin punaisia juttuja. Tuo Neely olisi juuuuuri kiva järkevä laukku syksyksi, näen sen jo tummanharmaan pallomaisen villakangastakin seurana. Ah voih. Ja mäkään en saa ostaa laukua vähään aikaan.

 3. Neely on kieltämättä kaunis. Niin punaisena kuin muissakin sävyissä, hiekanruskeana, tummansinisenä – ja se leoparditote! Huimaa.

  Mutta kirpeä on sen hintakin. Au. Laukkuasioissa ärsyttää tällä hetkellä eniten se, että kun viimein tajusin, että voisin ehkä sittenkin joskus sijoittaa merkkilaukkuun, niin mielitiettyäni Mulberryn Mabelia ei enää valmisteta pienemmässä koossa. Arrrgh!

 4. Lotta, hahah! Katselehan Ginan tangot tarkasti, jos olikin vaikka enneuni :)

  Malia, en mäkään koskaan kuvitellut haaveilevani mistään noin isosta punaisesta.. Sen värin olen jättänyt lähinnä kynsiin ja huulipuniin. Saatika että ikinä sijoittaisin suuren summan rahaa johonkin noin.. Miksi sitä nyt kuvailisi, huomaamaton ja muuntuva eivät ainakaan ole oikeat sanat ;) Mutta voi, kun se vaan on kaunis ja mielestäni ihan-mun-näköinen.

  Vimps, leopardi oli mun makuuni ehkä hieman liian räyhäkäs mutta uskon, että se on monille juuri se ainoa ja oikea. Tummansinisen ja hiekanruskean kyllä kelpuuttaisin olalleni any day, punainen vain vei sydämeni ollessaan se järjettömin vaihtoehto. Metsästähän muuten mini-Mabelia ebaysta ja kumppaneista, veikkaan että voisit tehdä löydön! Kuolasin isomman Mabelin perään pitkään ja olisin sen edelleen valmis kotiini ottamaan.. Isommalle mustalle laukulle kieltämättä olisi tarvetta. Tai ainakin ”tarvetta”.

 5. […] näköiseni! Polly Push Lock on päivitetty versio viime keväänä maailmaani ravisuttaneesta Mulberryn Neely-laukusta, jonka jätin kuitenkin väliin.. Koska no – elämä on. Näistä Pollyistä valitsisin tuon […]