saanko luvan?

Tällä hetkellä ajatukseni pyörivät melko paljon tulevien häiden ympärillä. Tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin ne pyörivät enimmäkseen pukeutumisetiketin ympärillä, juhliminen sujuu kyllä stressaamattakin! Tummanharmaa puku löytyy, mutta sillä on jo parisen vuotta niskassa eikä se muutenkaan tunnu parhaalta mahdolliselta valinnalta. Saattaa ehkä johtua siitä, että se kiristää pikkuisen vyötärön kohdalta.. Jotenkin hassua, että puku voi kutistua roikkuessaan henkarilla komerossa.

Yllä olevaan suoritukseen pystyisin nykyisellä vaatekaapin sisällöllä. Se on ainakin omasta mielestäni sopivan ja riittävän tyylikäs, kesäinen ja mikä parasta –  se tuntuu omalta. Se on kriteeri, joka sattuu olemaan itselleni yksi tärkeimmistä.

Saanko luvan?

Kommentoi

  1. Saat. Hieno.

  2. Mikä ettei, etenkin jos kyseessä ei ole liian hienot häät. Jos taas sulhanen on frakki päällä, no…

  3. Saat – ehdottomasti!
    Ja harmaassa puvussa esiintyvät pääasiassa valtion virkamiehet….

  4. Oi kyllä!

  5. Erittäin freesi valinta kesähäihin. Mitkä housut nuo ovat?

  6. Kiitos kaikille tuestanne! Kollaasissa käyttämäni housut ovat kuvausrekvisiittaa ja ne tulevat Acnelta. Kuva Matchesilta. Eilen löytyivät omat vastaavat housut Tigerilta.

  7. […] toinen näin blogihistoriamme aikana. Ensimmäinen viritys parin vuoden takaahan on nähtävissä täällä. (Huima tasoero ainakin photoshoppailussa, vaikka ihan amatööri vielä […]