ei väkisin

Se on 100 % puuvillaa, tummansininen ja söpöpilkkuinen. Siinä on hieno kaulus, vähän vajaamittaiset hihat sekä täydellisen laatikkomainen leikkaus. Paitanahan nuo sitä myyvät, mutta voisipa olla että tuo taipuisi myös pieneksi jakunkaltaiseksi. Farkkujen kanssa paita olisi täydellinen, mutta jos mittasuhteet osuisivat kohdalleen, pärjäisi pusero ehkä myös kellohameen kaverina. Näen niin itseni kesä-Helsingissä tässä pallukkapuserossa, kapeissa farkuissa, ballerinatossuissa ja Alexa käsivarrella. (Jostain syystä mielikuvaan on eksynyt myös punaista huulipunaa. O-ou.)

Mikä parasta, paita ei ole edes kohtuuttoman ylihinnoiteltu – se maksaa noin saturaisen verran.

Mutta niin – sitä luulisi, että jos verkkokauppa on englanninkielinen, toimittaisi se tuotteita myös muualle kuin Tanskan rajojen sisäpuolelle. Ei väkisin. Kiitos Won Hundred, kevään jatkaminen tuntuu hankalalta nyt kun tiedän mitä puuttuu. Jos joku paikantaa tämän pilkkupaidan verkkokauppojen syövereistä ja vinkkaa siitä minulle, olisin ikuisesti kiitollinen ja voisin lähettää vaikkapa suklaatia vastineeksi.

Won Hundred Pipe Shirt, n. 107 €, wonhundredshop.com

Kommentoi

  1. Beamhillissä ainakin myydään Won Hundredia. Kannattaa siis tsekata valikoimat, ellet ole vielä tehnyt sitä. :)

  2. Jenni, jeps, mutta ei ollut Beamhillissa tuota paitaa :( Harmi!

    Tia, kangas taitaa olla samaa :) Kiva mekko, mutta mä oon niiiiin huono kaiken hihattoman kanssa. Voisi ehkä laittaa Won Hundredille meiliä ja kysäistä asiaa.. Kävi muuten mielessä kun yritin tilausta tehdä, mutta sitten paloi käämit ja ajattelin että pitäkööt paitansa :D

  3. Moikka! Asun köpiksessä ja taidan metsästää paidan käsiini, niin kivalta näyttää:) Voin kysyä, että myydäänkö Won Hundredia missään kansainvälisessä nettikaupassa.

  4. Ida, laitan huomenna Won Hundredille meiliä paidasta. Jos siellä ei olla yhteistyöhaluisia, olisiko susta diilausapua? :D

  5. Joo toki!