uusiks män

Emme sitten päässeet matkaan lauantaina, eikä lähtö onnistu vielä maanantainakaan. Nyt otetaan aikalisä ja yritetään reissuunlähtöä uudestaan kolmen viikon päästä. Matkan lykkääminen päivällä tai parilla olisi taatusti pidemmän päälle rasittavaa – on hankalaa elää koko ajan lähtövalmiudessa ja päivystää pilven hälvenemistä, innostua aina uudelleen ja pettyä jälleen. Tokihan loman siirtyminen hieman harmittaa, mutta meillähän on kaikki kuitenkin vielä niin hyvin. Mikäpäs täällä on kotona möllötellessä, töihinkin on huomenna itse asiassa melko mukavaa mennä, kun mitään ei voinut perjantaina lähtiessään jättää maanantain huoleksi. Ja loman odottaminen ja suunnitteluhan on toisinaan melkein yhtä mukavaa kuin itse lomailu – nyt saimme parikymmentä lisäpäivää surffailulle ja suunnittelulle, ehkä tässä ehtii vielä hieman kartuttamaan matkakassaakin!

Kaiken muun pystyi siirtämään muutaman viikon päähän, nyt harmittaa vain tiistaisen The Whitest Boy Aliven keikan missaaminen. Voisi tietysti yrittää soittaa lipputoimistoon ja kysyä, josko tämänkin voisi siirtää yhtä näppärästi kolmen viikon päähän kuin lennot, hotellit ja muut suunnitelmat. Synttäreitäni juhlin nyt Suomessa, mutta eipä se vanheneminen muuksi muutu vaikka kuinka maisemaa vaihtaisi.

Suunnittelu ja innokas odotus siis jatkukoon. Onneksi aika tuntuu nykyään kuluvan niin hurjaa vauhtia – tuskin huomaammekaan, kun matka taas kolkuttelee oven takana.

Tämä sopivasti köpö aurinkolasien kantamiseen tarkoitetulla pussukalla varustettu vyö puhuttelee minua jostain syystä. Olkoonkin, että kotelosta kieltämättä tulee hieman mieleen halonkokoisille kännyköille tarkoitetut vyölaatikot.. Mutta ehkäpä tämä olisi oikein yhdisteltynä paitsi turistin paras kaveri, myös mitä melkoisen söötti asuste.

Tai sitten tämä pokkarinkin ja pikkuhilut sisuksiinsa vetäisevä versio… Tämä on kyllä hieno ainakin päälle pukemattomana, mutta pitkä pussukkarivistö saattaisi olla jo kaukana helposta ja käytännöllisestä ja voisihan tästä tulla jo vähän sellainen yliyrittämisenkin fiilis. Mutta oma laukku kirjalle, kiehtovaa!

Noh, onneksi en taida pystyä shoppailemaan taskuvöitä enkä oikeastaan mitään muutakaan ennen reissuun lähtöä – kaikki rahat ovat jo dollareina ja tili pitkälti nollilla. Säästötapahan se tietysti tämäkin on, nyt vain toivotaan etteivät valuuttakurssit pääse suuremmin heittelehtimään tulevien viikkojen aikana, ainakaan huonompaan suuntaan.

Awai Leather Belt and Sunglasses Case, 137 €, Awai LEather Book Bag, 359 €, bstorelondon.com

Kommentoi

 1. Onneksi saitte matkan siittettyä. Minä en voi sanoa edes, että uusiks män. Pakko sanoa, että vituiks män. En nimittäin lomaani voi siirtää, joten peruuntuneen Espanjan matkan sijaan möllötänkin puolet kesälomastani nyt kotosalla. Sanoisinko, että jokseenkin ketuttaa…

 2. * siirrettyä. Ketutus vaikuttaa näemmä kirjoitustaitoonkin. Huoh.

 3. Ihana asenne, niin monilla on ollut tosi ranteet auki ja vee sitä ja vee tätä asenne, että mahtavaa nähdä tälläistäkin :) Ymmärrän toki, että ihmisiä harmittaa, mutta asialle nyt kun vaan ei oikeasti voi mitään. Harmittavasti Suomi sattuu sijaitsemaan yhden ison meren toisella puolella Euroopasta, joten täältä on suht haastavaa muilla keinoin kuin lentämällä pois mennä, mutta kaikkihan on mahdollista :) itse haaveilen siitä, että olisin jumissa vaikka Barcelonassa ja voisi soittaa töihin, että Force Majeur see you later.

 4. KatriK, voi ei, olemme todella pahoillamme peruuntuneen lomasi vuoksi. Tosi harmillista kuulla. Olisiko Espanjaan mahdollista lähteä sitten sen jäljelle jääneen kesäloman puitteissa…? Pidämme peukkuja täällä, että vielä reissuun pääset. Jaksamisia!

  Pee, no tuota.. :) Olemme asennoituneet hommaan mitä melkoisen positiivisin mielin ja olemme tyytyväisiä siitä, että reissun pystyi siirtämään ja että se loma on tulossa kolmen viikon päästä. Mutta kyllä mä tunnustan, että pari ärräpäätä irtosi ja silmäkulma kostui, kun huomasin tän päivän Nykin lennon lähtevän vastoin kaikkia odotuksia kello 19.50. Jep – meillä OLI PAIKAT tuohon koneeseen, mutta uskonpuute iski ja siirsimme matkan toukokuulle lauantaina. Oh well, toivottavasti koko tuhkahässäkkä on historiaa sitten toukokuun toisella viikolla eikä tarvitsisi murehtia paluulennon onnistumista jo lähtiessään :) Matkoja tulee ja päivät kuluvat taatusti nopeaa, mutta olisihan se tietysti mukavaa herätä huomisaamuna New Yorkista ja viettää lomaa jonka ei uskonut toteutuvan. No, ”elämä on” vai miten se ärsyttävä mainoshokema nyt menikään.

 5. aaah, no voi EIIII! Inhottavaa. No toivottavasti toukokuun reissu onnistuu yli odotusten ja täälläkin sentään nyt paistaa kauniisti aurinko :)

 6. aaah, no voi EIIII! Inhottavaa. No toivottavasti toukokuun reissu onnistuu yli odotusten ja täälläkin sentään nyt paistaa kauniisti aurinko :)

  Jaahas mun kommentoiti ei nyt onnistu, sorry jos tulee tuplana.

 7. Pee, eiköhän siitä toukokuun reissusta tule aivan mainio, kunhan tuo vulkaaninen toiminta vain rauhoittuisi siihen mennessä :) Aurinko maistuu, ihan kiva nautiskella kevääseen heräävästä Helsingistä tavallista tuskaisemman talven jälkeen. Eilen vähän kenkutti, mutta nyt alkavat katseet olla jo kolmen viikon päässä!