r.i.p loska

Voi olla, että nämä valkoiset kengät puhuttelevat minua vain ja ainoastaan siksi, että tiedostan, ettei moiset jalassa olisi mitään asiaa ulos vielä pitkään aikaan. Tahtoo! Whyredin Cella-kengät ovat lienevät ammentaneet inspiraatiota Clarksin klassisista Desert Booteista, mutta ehkäpä nuo olisivat luonnossa hieman esikuviaan sirommat. Nahkapohja nyt ainakin on järkevää ja käytännöllistä kumipohjaa keväisempi vaihtoehto. Tai siis kesäisempi – muistetaanpa nyt, missä maassa näitä pääasiassa käyttäisin.

On tässä nyt mieliteossa nyt toki vielä hauraan vaalean värin lisäksi toinenkin koominen piirre. Olen koko talven taistellut ja taiteillut 7-10 senttisillä koroilla läpi lumen ja jään. Heti, kun toivoa inhimillisemmistä olosuhteista on kevätauringon myötä saatu, haikailen viimein järkevien popojen perään.

Noh, toivo elää. Punnitaan asia uusiksi, kun kaduilla on loskaa enää alle kymmensenttinen kerros. A.P.C.:n yöpaitakankainen seilorimekkoni tosin huutelee kovaan ääneen tuolta kaapin perältä ja toivoo kenkien liittyvän seuraansa pikapuolin.

Whyred Cella Women Marshmallow Boots, 245 €, whyred.se

Kommentoi

  1. Noi ovat kovasti tyyliseni. Ainakin sitten kun ne olisivat kolhiiintuneet hiukan. Ilman sukkia jalassakin varmaan aivan kuin hyväily;-)