echo

Päivän himotus on ehdottomasti tämä väljälinjainen bleiseri, jonka mittasuhteet ovat hieman vääristyneet. Kuvassa se on täydellinen, mutta miltäköhän mahtaisi takki näyttää satakuusikymmentäsenttisen tytön yllä? Todennäköisyyslaskennan tulokset eivät ole puolellani, yksikään boyfriend-bleiseri ei ole avoimesta mielestä ja toivorikkaasta aseenteesta huolimatta näyttänyt päälläni juurikaan muulta kuin naurettavalta. Toisaalta – tässä bleiserissä on jo niin paljon väärin, että sen vain täytyy toimia. Sovittamaan pitäisi päästä.

Yhdistäisin mustiin pilleihin ja valkoiseen, väljälinjaiseen t-paitaan… Kuten suurimman osan vaatteistani. Luovaa, mutta olen varma, että tämä bleiseri nyt pärjäisi ilman avustajiakin.

Acne Echo Suit Jacket, 400 €, shop.acnejeans.com

Kommentoi

  1. Ihastelin itsekin tuota takkia, valitettavasti taloudellinen tilanne ei nyt taivu mitenkään kyseiseen bleiseriin. Syynä voi tietysti olla se, että menin tilaamaan sen Wonder stripe -paidan ja muuta ”pientä”… :D