mumford suomeen, kiitos

Huikea Mumford & Sons kiertää Eurooppaa. Läheltä liippaa, mutta vielä ei Suomea kiertuekalenterissa näy. Adressi pystyyn, anyone?

Jos et vielä ole vakuuttunut Mumfordin ja poikain loistavuudesta, katsohan uusi video biisistä ”The Cave”. Suosittelemme väkevästi.

Kommentoi

  1. Adressi pystyyn! Kirjoittaisin siihen heti nimeni. Ja koska olen jakanut bändin levyä useammalle tutulle lahjaksi ja lisännyt tällä tavalla bändin fanikantaa, saisin varmasti adressiin useammankin nimen lisää :)

  2. kannatetaan adressia!

  3. Hehaa me mennään lontoon keikkapaikalle norkoamaan ja ettiin lippua. jossei siellä tärppää niin aina voi perustella kevään köpisreissun mumfordilla!

  4. Joo, adressi pystyyn vaan! Tulin juuri Lontoosta takaisin ja näin Mumfordin ja poikain keikan lauantaina Shepherd’s Bush Empiressä (itse asiassa tuo keikka oli pääsyy koko Lontoon reissuun, vaikka kavereille sanoinkin että heidän näkemisensä oli tärkeämpää ;) ). Ja HUH! Olen nähnyt elämässäni paljon keikkoja, mutta mitään tuollaista en ole koskaan kokenut. Se energia, intohimo ja ennen kaikkea huumori, mikä M&S:lla on lavalla, on jotain ainutlaatuista. En ole ikinä tanssinut, laulanut ja nauranut keikalla niin paljon. Olin keikasta monta tuntia niin hurmioitunut, etten pystynyt nukahtamaan ennen aamuyötä. Oikeastaan hymyilen yhä vieläkin noille muistoille :)

    Tapasin muuten Marcusin pikaisesti (ja täysin sattumalta, joskus vain onni potkii!) ennen keikkaa, ja pyysin, että he tulisivat Suomeen. Hän vastasi, että olisi mukava tulla ja oli vähän yllättynyt, ettei heillä ole vielä keikkaa tiedossa näille korkeuksille. Tähän ’katkerana’ vastasin, että niin, kyllähän te Ruotsissa soitatte, ei olisi pitkä matka poiketa Suomeenkin ;) Joten toivotaan, että viesti menee eteenpäin. Ja ainahan voi tehdä sen adressin ja pommittaa myös virallisten kotisivujen foorumilla FINLAND-viestiketjussa!

    Tulipa pitkä kommentti. Mutta harvoin olen näin intohimolla suhtautunut mihinkään bändiin, vaikka musiikkia yli kaiken rakastankin. On hienoa, että maanmiehistä löytyy muitakin loistavaa musiikkia arvostavaa väkeä, kiitos teille :)

  5. taas kohta ovat kiertueella, mutta eivät vissiin suomeen tuu…. :-( pitäsköhä lähtee ruotsiin kattomaa..

  6. Kannatan ilman muuta!!