istuva härkä

Mokkasiinithan ovat täysin eri asia kuin purkkarit, eikö vain? Mokkasiineista pidän, purkkareista en. Kuvittelen itseni sipsuttelemassa töihin kauniina kesäaamuna pukeutuneena ruskeisiin mokkasiineihin, valkoisiin housuhin ja rentoon vaaleansiniseen kauluspaitaan. Työpäivän päätteeksi jatkaisin joko Mbarin terassille tai Koffariin nauttimaan kylmästä juomasta ja hyvästä seurasta. Oi kesä, tule jo!

Kuvassa näkyvät L.L. Beanin mokkasiinit, jotka ovat kauniita ja suhteellisen edullisia. Hinnat alkaen 75 dollaria.

(kuva Sartorally Inclined)

Kommentoi

  1. Mikä purkkareita vastaan?

  2. Seppo K., ne laukaisevat vähän liiankin kipeitä muistoja yläasteajoilta.. Purkkarit yhdistettynä Ballin raitapaitoihin ja Henri Lloydin takkeihin, päässä keskijakaus ja pyöreät Harry Potter -rillit. Need I say more?!