not in helsinki

Helsinki, 5 vuorokauden sääennuste:

torstai -9 °C
perjantai -13 °C
lauantai -13 °C
sunnuntai -13 °C
maanantai -12 °C

Eiköhän jätetä ne Louboutinit ja muut avokkaat kaappiin vielä toistaiseksi. Ehkä kuvan newyorkittarenkin olisi kannattanut… Tosin sitten joutuisimme elämään ilman tätä jumalaisen kaunista valokuvaa. Kiitos turhamaisuus!

(kuva The Sartorialist)

Kommentoi

  1. heh, yes in helsinki. kyllä mä tuolla toikkaroin louboutinit jalassa lumen keskellä. sattuneesta syystä siroihin korkoihin oli pakko laittaa muuten niin yököttävät metallikorkolaput, mutta parempia nastoja saa etsiä…

  2. Kaunis kuva totta tosiaan.

  3. stellagee, hullu nainen! :D Mä haaveilin viimeksi tänään sellaisista eläkeläisten suosimista kenkiin kiinnitetyistä nastaremmeistä. Metallikorko varmaan puree jäähänkin, mutta eikö se pohja ole huisin liukas? Huijui. Voin tulla turvallisuussyistä takavarikoimaan sun Louboutinit… Jos sun kengännumero sattuu olemaan 36.

    Stiina, todellakin. Hieman epätodellinen, jotenkin.