sonia rykiel pour h&m

Kävimme päivän päätteeksi tutustumassa Sonia Rykielin Hennes&Mauritzille suunnittelemaan neulemallistoon. Neulemallisto on jatkoa syksyiselle Rykiel-H&M -alusasuyhteistyölle ja neuleet tulevat myyntiin 20. helmikuuta.

Ja miltäs se mallisto sitten näyttikään? Tuttua Rykieliä; raitoja ja värejä löytyi. Ei varmaankaan tule yllätyksenä, mutta tähän porukkaan kolahtivat parhaiten ne malliston muutamat mustat perusjutut. Suutari pysyköön lestissään..

Kuvan mustat neuleshortsit saattavat hyvinkin päätyä vaatekaappiin parin viikon päästä. Söötit rusetti-raitaneuleet äidille ja tyttärelle taas olivat kivaa katseltavaa, mutteivät välttämättä sitä ominta omaa.

”Kylppärin matto” -henkisestä neuleesta valmistetuille liiville ja neuletakille eivät ehkä nämä kuvat tee oikeutta, mutta etenkin tuo hihallinen versio oli luonnossa hieno. Loppukeväästä moinen tanakampi puuvillaneule jo toimisi loistavasti kevyenä takkinakin. Lankalenkkipintainen neule pääsi yllättämään – ei ehkä hillittyä ja hallittua, mutta välillä saa hassutella.

Puuvillaneuloksesta valmistettuja jakkuja ja bleisereitä on hipelletty kaupoissa jo vuosia, omaa ei vielä ole tullut hankittua. Liian jäykkä ja aikuismainen vaiko kiva, klassisempi vaatekappale sivistämään moninaista kolttukokoelmaa? Jaa-a, ehkä vihdoin olisi aika uskaltautua sovituskoppiin. Rykiel-nukke kainalossa lienee tasapainottaisi mahdollisesti ylifiksun puolelle kallistunutta vaakaa.

Keskittymiskyky kymmenen plus – yllä vielä kolme helmeä Hennesin kevättarjonnasta Rykiel-malliston ulkopuolelta. Laiska harmaa collegejakku toimii.. Syksyiset Zaran ihanat olkatopatut versiot eivät valitettavasti toimineet harteikkaan satakuuskytsenttisen yllä. Musta röyhelömekko saa luvan tulla paikkaamaan ainaista mustien mekkojen puutetta heti ja välittömästi viikolla 10, kun se myyntiin tulee. Jan taas iski silmänsä raidalliseen kauluspaitaan, ohut pystyraita ja napitetut kaulukset olivat onnistunut yhdistelmä.

Kommentoi

  1. Muistatko millaisista materiaaleista nuo oli tehty? Kivalta näyttää tuo musta moppipaita. :D Jakku myös houkuttelee, samoin mustavalkoiset raitaneuleet ja yksi hame.. Riippuu kyllä aika paljon millaisista materiaalejista nuo on tehty!

  2. teresa, kaikki paitsi yksi musta pitkälahkeinen haalari olivat kuulemma puuvillaa, se haalari oli sitten taas villaa. Eli ei tekokuitua, mutta ei varmaan noilla hinnoilla mitään puuvillojen aateliakaan.. Mutta ihan päteviltä nuo vaikuttivat :)