senkin lehmä

Bongasin taannoin nämä englantilaiset Cowshed-sarjan shampoot bloggaamisen viime viikolla lopettaneen Linn Gustafssonin blogista. Olen ollut netissä vähän yksin ja hukassa lempiblogini vaiettua, mutta onneksi minulla on vielä muistot.. Ja nämä loistavat hiustenpesuaineet, joista Linn minua valisti.

Hämmentävässä lehmäteemassa pyöriskelevä Cowshed tekee tuotteensa käyttämättä parabeeneja, sulfaatteja, petrokemikaaleja, keinotekoisia väriaineita tai muita pahiksia. Mitään sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa eivät nämä tuotteet taida olla, mutta toivottavasti sentään melko hyviä tyyppejä kaiken kosmetiikkatarjonnan seassa.

Oli miten oli, ainakin nämä tuotteet tuntuvat toimivan. Tuoksut ovat tujakan yrttisiä, mutta miellyttävät ainakin minun nenääni. Shampoo on hurjan riittoisaa, hoitoaine selvittää takut. Tukasta tulee kiiltävän ja kiitollisen oloinen – puhdas muttei kuiva tai narskuva, hoidettu muttei liian liukas. Tykkään kuin hullu puurosta, pakko tilata toiset pullot hyvissä ajoin ennen ensimmäisten loppumista.

Ainoa kökkö puoli näissä on se, ettei näitäkään saa kuin tilaamalla netistä. Omani tilasin Asokselta, mutta pikaisen tarkastelun lisäksi myös Lookfantastic ja Fruugo palvelevat meitä suomalaisia. Cowshedin omasta nettikaupasta saa ehkä eniten tietoa, mutta he eivät valitettavasti ole vielä ymmärtäneet, miten hyvin heidän tuotteensa sopivat vaaleille, hentoisille suomihiuksille. Lehmät eivät siis vielä lennä Suomeen, hah-haa.

Cowshed Cowlick Gentle Shampoo, n. 17 €, Saucy Cow Softening Conditioner n. 19 €, asos.com

Kommentoi

 1. sympatiseeraan hyvyyteen tottumusta, joka ei saavu kotikylppäriin muuten kuin lentopostilla. oma addiktioni on malin+goetz, jonka kasvotuotteet, suihkugeelit ja huulirasva ovat lemppareitani. tällä hetkellä niitä tulee kavereiden mukana matkoilta, hämäristä brittinettikaupoista ja pahimmassa hädässä nykistä heidän omasta myymälästään (jolloin tullimaksut ovat päätähuimaavat… jaiks).

  oma projektini on saada hki10 ottamaan ne mukaan valikoimiinsa. suhteellisen niukka tuoteperhe istuisi kuin nenä päähän. ainaki mulle. hah. *hieroo tyytyväisenä käsiään yhteen ja hymisee*

 2. stellagee, no nyt mä menin heti googlettelemaan tuota merkkiä. Näyttävät päteviltä… Uskallankohan hommata jotain sarjasta kun ollaan Nykissä? Mitä jos mäkin jään koukkuun?

  Mutta hei, otetaan noi valikoimaan kun perustetaan se meidän mustavalkoliike. :) Sillä siitä tilailusta päästään.

 3. Ooh, bongasin nuo viikonloppuna Cow perfumerista, mutten tajunnut ostaa. No,nettikaupasta saisi (myös Philosophyn Amazing Gracen, jonka jätin kauppaan) http://www.cowparfymeri.se/
  Lehmien nettikauppa, hihi.

 4. ovat päteviä, suosittelen. ja mun noin kahden geenin kokoiseen korporaatiovastaiseen pikkuanarkistiini vetoaa se, että tuon merkin perustajat lähtivät lätkimään kiehl’siltä, kun se myytiin l’orealille. tietysti välttelen tässä harhaluuloa, ettei m+g liittyisi vastaavaan kosmetiikkajättiin heti sopivan tilaisuuden tullen, mutta annetaan idealismille pikkusormi…

  ja kyllä, ne otetaan valikoimiin heti, kun mustavalkoliike saadaan pystyyn. sillä välillä pitää vaan tehdä järjettömän kokoisia kimppatilauksia…

 5. Mää nauroin tolle vitsille,

  voi hahhaha

  voi ei