käsi joka kehtoa keinuttaa

Tämä pieni käsikoru on ehkä hieman kuumottavan näköinen… Vaiko? Mutta toisaalta: muistelen joskus kaipailleeni kolmatta kättä. Tässähän se nyt olisi!

Korua saa kahta kokoa, haluan luonnollisesti sen suuremman. Paljonkohan tuollainen 4 cm x 5 cm -kokoinen tinamöykky mahtaa painaa?

Fatima Fransson Hand Necklace, n. 45 €, tjallamalla.se

Kommentoi

 1. Inke, toi on PELOTTAVA.

 2. Stella – hahaa, en itsekään oikein tiedä tykkäänkö siitä paljon vai pelkäisinkö sitä klo 23.00 jälkeen ollessani yksin kotona. Hankin tuollaisen ja tilanteen tullen asettelen käden esim. sun olkapäälle, BUAHAHAHA :D

  ..Köh.

 3. Jos käden asento olisi hieman toinen, eikä se olisi lapsen, se olisi minusta ihan hieno. Nyt siitä tulee mieleen se kauhunukke, Chucky vai mikäsenytoli.

 4. On se ehkä vähän. Kuumottava! :D Ei voisi koskaan jättää yöpöydälle, vaan laittaa ihan vielä laatikkoon asti jemmaan. Paitsi että tuo sitten vissiin pääsisi sieltäkin pois.. Hmm.

  EIKÄ!! Vierailin ensimmäistä kertaa tuolla tjallamallassa ja törmäsin noihin nahkarusettikäsikoruihin!! Mä olen tehnyt ja myynyt sellasia jo hyvän aikaa ja nyt törmään niihin netissä! Varmasti on ollu jo ennen mun suurta ideaani niitä tuolla mutta siis miten tää on aina mahdollista. :D Noh, ei sen niin väliä, oon ollut laiska myös askarteluissa viime aikoina..

  Hei mitä kuuluu? Mun pitäis nyt ryhdistäytyä vähän kans tämän nettitouhun kanssa. Alkoiko jo sun uusi työ, etkös puhunu Dieselillä sillon että olit innoissasi vaihtamassa paikkaa, (siitähän on jo piiitkä aika, että todnäk olet jo saanut ylennyksen tms tässä ajassa) miten siellä menee?

 5. yhdyn stellaan. pe-lot-ta-va.

 6. Tulee ihan mieleen The Addams Familyn ”Thing” elikkä se irtokäsilemmikki :D Tahtoo!

 7. Hanna, kieltämättä mäkin olen vähän kahden vaiheilla ton käden kanssa.. Se on vähän creepy :)

  anna, hahahah! Viimeistään sun kommentin jälkeen taidan jättää käden rauhaan.. Ajatus yöllä laatikkoa availevasta kädestä on ehkä liikaa. Ehkä mä pitäydyn kilteissä koruissa = sä joudut nyt tekemään mulle rusettirannekkeen :)

  Ja niin, kiitos kysymästä – hyvää kuuluu! Uutta työtä on kohta puolitoista kuukautta takana, viihdyn tosi hyvin ja saattaa hyvinkin olla, että selviydyn ainakin koeajan loppuun ;) Nyt mun pitää oikeasti tulla moikkaamaan sua töihin joku päivä… Koen pakottavaa tarvetta saada uudet semifarkkuleggingsit Dr.Denimiltä, ja olis myös kivaa treffata. Hyppäsitköhän muuten tossa viime torstaina n. 17.30 sporaan Aleksin Hennesin edestä? Yritin kovasti luoda katsekontaktia, mutta en onnistunut enkä sitten saanut myöskään täyttä varmuutta, oliko tyylikäs mustiinpukeutunut neiti korkeissa kiilakoroissaan teikäläinen?

  stellagee, ehkä halloweeniksi? :)

  mäysä, loistava mielleyhtymä! Sehän se on! :D

 8. Hyvältä kuulostaa siis! Ja teen tokkiinsa sulle rusetin, se ei taida yöllä eloon herätä.. Kuulostaa tutulta tuo viime torstainen! Enhän mä mitään ole huomannut, sori! Mun pakolliset ulkoilut menee tuttuun tyyliin, rillit niin huurussa, kun hönkäilen äärimmilleen kiristetyn hupun ja nenään asti vedetyn kaulahuivin takaa ettenhän mä mitään oo nähnyt. Sillä pysäkillä ratikan odottelu menee muuten tavallista jouheammin kun voi katella Rizzoon sisään. :D

  Tuu hakemaan farkkuja joo! Mä joka päivä töitä teen..

 9. anna, huippua – sano kun voin tulla noutamaan sen jostain, korvausta vastaan luonnollisesti! Mut joo, se siis olit sinä! Siistiä! Mä yritin tuijottaa toppatakin ja -hupun uumenista, mut ei ihme että mua ei mun personal-teltan sisältä sitten bongannut.

  Tuun piipahtaan, jahka nuo kelit sallivat jälleen ulkonaliikkumisen :D