paitaressu

Whyred Lamy Silk Shirt

Tänä aamuna tajusin, mitä vaatekaapistani puuttuu: paidat. Siellä on vinot pinot t-paitoja, neulemekkoja, kauluspaitamekkoja, villatakkeja.. Mutta jostain syystä vain pari hassua paitaa. Olen ollut viime vuodet mielestäni järkevä etsiessäni täydellisiä villatakkeja ja hyvin istuvia farkkuja, mutta mitäköhän olen ajatellut pukevani niiden kanssa? Tai siis.. Mitä olen tähän saakka sitten niiden parina käyttänyt?

Villatakki voisi näyttää hieman sivistyneemmältä, jos alle laittaisi jotain t-paitaa erikoisempaa… Puhumattakaan jakuista. Ja entäs farkut sitten? Taatusti olisi asu hieman hovikelpoisempi, jos yläosaksi pukisi esimerkiksi kuvan silkkipaidan Whyrediltä.

Ei himputti, ei enää yhtään villatakkia tai paitamekkoa tähän taloon… Tai noh, ehkä sitten, kun olen löytänyt jostain kivoja, rentoja mutta hieman juhlavia silkkipaitoja sekä muutaman hyvän kauluspaidan lisää.

Whyred Lamy Shirt, 159 €, whyred.se

Kommentoi

 1. Mulla on ollut vuosia aivan sama ongelma, ja on vieläkin jossain määrin. Itselläni taas on eniten neuleita ja nimenomaan mustia neuleita. Okei, ne ovat kaikki keskenään hieman erilaisia, ja variaatio tietysti suosikkivaatteesta onkin hyvä juttu.

  Aina välillä ihmettelen, missä kaikki mun pitkähihaiset paidat on, ja sitten tajuan, että ei mulla ole kuin pari mustaa pooloa, yksi violetti poolo, yksi raitapaita ja yksi harmaa paita, joka on järkyttävän nyppyyntynyt, siis kotiolosuhteiden ulkopuolella käyttökelvoton. Niin, ja on mulla pari muuta raitapaitaa, mutta ne ovat turhan pieniä tai pinkeitä. Tällä hetkellä tavoitteena on kartuttaa paitakokoelmaa sillä harmaalla paidalla ja parilla raitapaidalla – kun ne jostain vain hyvälaatuisena löytäisi.

  Kauluspaitoja mä taas en ole osannut käyttää viimeiseen kahdeksaan vuoteen ja heikosti sitäkin ennen, mun rintakehän yli harva paita napittuu nätisti; en tajua miksi, koska ei se nyt niin omituinen ole. Nyt olen opetellut, paitamekon suosiollisella avustuksella, ja onneksi tällä hetkellä kaupoissa näkyy sellaisia väljempiäkin paitapuseroita eikä vain niitä muotolaskoksilla joka kurvia nuolevia kittanamalleja.

 2. Vilkaisu vaatekaappiini aiheutti aamulla tuskaa. Kaapista löytyi tasan yksi paita, eikä täydennystä vaatekaappiin saa edes pyykkikorista :( Joku taitaa toivoa joululahjaksi paitoja.

  Neule- ja collegetakkeja multa kyllä löytyy, mutta paitoja on tällä hetkellä tosiaan vain yksi, koska pari vanhempaa paitareppanaa piti heittää reikäisenä ja kulahtaneena suursiivouksen yhteydessä roskiin. Muistan kyllä katselleeni kaupoissa paitoja, mutta olen aina ajatellut, etten juuri nyt kaipaa niitä, vaan rahat kannattaa säästää uusiin kenkiin/farkkuihin/villatakkiin… Paitoja tulee vaan julmasti syrjittyä vaatekaupassa, koska jotenkin ne ovat muka niin tylsiä hankintoja. Nyt täytyy kuitenkin hetkeksi unohtaa kaikki mielenkiintoiset vaatteet ja keskityttävä ostamaan niitä vaatekaapi peruspilareita, kuten sukkia, paitoja ja ainakin yksi hyvä valkoinen t-paita.

 3. Vimps, kiva etten ole ongelman kanssa yksin… Kai? Nyt kun havahduin tähän ongelmaan, mietin ihan tosissani mitä helkkaria mä olen pukenut päälleni viime vuosien ajan. Missä paidat?! Todistettavasti mulla on kuitenkin joka päivä ollut asussa myös yläosa… Mut joo, jos löydät toimivan raitapaidan jostain, kerro. Etsin tänään Zaralta ja löysinkin täydellisen.. Siitä vain puuttuvat raidat, ikävä kyllä :)

  Mut joo, väljät kauluspaidat -arvostus! Ennen olisin väittänyt niitä säkeiksi.. Mutta aika paljon sais mulle tänä päivänä maksaa, jos meinais saada mut punkemaan itseni muotolaskostettuun stretchiin. Yh.

  Lotu, just niin – on tuntunut jotenkin järkevämmältä ostaa ah-niin-monikäyttöinen villatakki kuin aina-se-samanlainen paita… Jossain vaiheessa tämä teoria vain kääntyi itseään vastaan :) Mutta joo, sukkia ja paitoja kaipaisin, joulupukki kiltti.