watch out!

Watch outNäistä kelloista yksi maksaa noin 4 000 €, toinen 850 € ja kolmas 150 €. Mutta mikä on mikäkin? Näin maallikon silmillä on todella vaikeaa erotella todellinen arvoesine edullisemmista kelloista. Itse en edes tällä hetkellä omista muita kelloja kuin sen, joka tulee Nokian puhelimen mukana. Syksyn aikana olen kuitenkin herännyt siihen, että kelloahan voisi käyttää myös asusteena ja käden käänteessä onnistunut luomaan uuden tarpeen. Tarpeen vanhanaikaisesta pelkistetystä kellosta, jonka kellotaulu ei ole liian suuri ja jossa olisi musta, kapeahko nahkaremmi. Nopean etsinnän jälkeen löysin kolme potentiaalista kelloa ja kerrankin oma suosikki on sieltä halvemmasta päästä, itse asiassa se halvin. Kellot, mallit ja niiden hinnat järjestyksessä vasemmalta oikealle:

Omega,Vintage Omega Seamaster 600 Watch, 856,61€, asos.com
Siduna, Commander Vintage, 143,60€, herrjudit.se
Jaeger LeCoultre, Master Ultra Thin, 3 919€, laatukellot.fi

Kommentoi

 1. Oletteko menossa nykkiin?

 2. sini, jeps – huhtikuun loppupuolella. Eilen varattiin lennot ja hotellit, nyt on neljä pitkää kuukautta odottamista ja tiukkaa säästökuuria jäljellä. O-ou :)

 3. Hei,

  Museokadulla on liike nimeltä Longitudi, jossa myydään tyylikkäitä kunnostettuja vanhoja kelloja, löytyisikö sieltä?

 4. Hienoa,

  ettö löytyy kiinnostusta kellon hankintaan. Tyylikäs (ja laadukas) kello tuo huoliteltuun kokonaisuuten uskottavuutta. Ammattini puolesta ja muutenkin suosittelen investoimaan tunnettuun merkkiin – pidentää käyttöikää ja helpottaa huomattavasti jatkossa kun kelloa tarvitsee huoltaa. Kiikarissa näyttää olevan klassinen miesten rannekello, aina parempi. Kestää aikaa ja näyttäää aina hyvältä.

  Ja kiitos mahtavasta blogista, tätä on ilo seurata!

 5. Pakko udella, paljonko lennot ja hotelli maksoi? Olen myös suunnitellut matkaa nykkiin keväällä. :)

 6. Kyllä miehellä pitää kello olla. Niin ja naisella kans.
  Mieluiten tietysti tällainen fiksun näköinen.

 7. Hih, ihana arvausleikki ja olen ylpeä että a r v a s i n oikein :)

 8. suosittelen lämpimästi: mondainen rannekellot
  http://www.mondaine.ch

  helsingistä löytyy ainakin yksi liike, joka toimii maahantuojana ja myyjänä.

 9. Vasilisa, kiitos muistutuksesta. Törmättiin Longitudiin ensimmäistä kertaa Helsinki Vintage-messuilla ja siitä asti on ollut tarkoitus vierailla heidän liikkeessä Museokadulla. Emme vaan jostain syystä ole päässeet sinne asti vielä..

  Smilla, violet ja Malia, kiitos kommenteista ja kehuista. Kello tosin puuttuu edelleen :)

  lauri, hienoja kelloja todellakin, taidan kuitenkin etsiä jotain vielä vanhanaikaisempaa.

 10. sini, Finnairin suorat lennot maksoivat n. 600 euroa per henkilö. Matkamessujen aikaan tulee varmasti joku tarjous, joten jos vain voit niin kannattaa ehkä sinnitellä siihen asti? Ainakin jos matkasi ajankohta ei ole kiveen hakattu… Meillä on lomat lukkoon lyötynä, joten oli pakko ottaa lennot nyt kun niitä vielä sai kohtuuhintaan. Hotelli (Hotel on Rivington) on alustavasti varattu, mutta pidämme sen suhteen vielä vaihtoehdot auki.

 11. […] Puoltoista vuotta myöhemminkin kellojahti sen kun jatkuu vaan. Kaikkien näiden kännykkäkellovuosien jälkeen suorastaan kaipaan analogikellon tikittämistä ranteeseeni. Omegan Seamaster kuuluu yhä vain suosikkeihini, mutten valitettavasti uskalla tilata kelloa sovittamatta. Olisi kai korkea aika ryhdistäytyä ja käydä tutustumassa Longitudin valikoimaan. […]

 12. Kello on ilman muuta asuste. Monilla on useita. Kännykässä on kello, mutta kännykkä on taskussani ja itse en näe taskuuni. Eli rannekello on yhä kätevä.