maine guide

Woolen Mills by Woolrich - Maine Guide Grey JacketJokainen meistä tuntee vähintään yhden ihmisen, jolla täytyy olla selkeästi enemmän tunteja vuorokaudessa kuin muilla. Japanilaisen Daiki Suzukin täytyy kuulua tähän porukkaan. Hän on siis vaatesuunnittelija ja mies Engineered Garmentsin ja Nepenthesin takana. Tämä on jo sinänsä mielestäni ihan kunnioitettava suoritus, mutta hän on lisäksi vielä työskennellyt pääsuunnittelijana Woolrich Woolen Millsille. Huikea suoritus ja voimme varmasti myöntää hänelle Mr. Americana -tittelin.

Tämä takki kuuluu viimeksi mainitun merkin alle ja se näyttää juuri niin täydelliseltä, kuin pitääkin. Kauniin harmaa villakangastakki, joka soveltuisi niin syys- että kevätkäyttöön, omani haluaisin tilata heti. Onneksi oma koko on Cogglesilta loppu ja hyvä niin, rahaa kun ei ole rajattomasti.

Kommentoi

  1. […] ja Takuji Suzuki ovat molemmat lahjakkaita vaatesuunnittelijoita Japanista. Ensimmäinen on – kuten jo aiemmin mainitsin – mies Engineered Garmentsin takana, jälkimmäinen työstää vuorostaan astetta uudempaa […]