acne pre s/s 2010

Acne Pre Collection s/s 2010Acnen varaslähtöä kevätkauteen on ilmestynyt verkkokauppaan. Hmm.

Ensisilmäyksen perusteella olen häkeltynyt. Vähän väriä, vähän printtiä, vähän neuletta, vähän raitaa. Pari printtiteepparia ja farkkuleggingsit. En saa otetta.

Toisaalta, kaikki heidän mallistomaistiaisensa vuosien varrella ovat aina olleet mielestäni ensimmäisellä vilkauksella hieman hämmentäviä. Siitä huolimatta pelottavan suuri osa uusista vaatehankinnoistani on peräisin juuri Acnen valikoimista. Toivottavasti ensi kevätkaudelle on suunniteltu myös paljon hyvää perusvaatetta. Kaltaiseni rajoittunut hyvin yhdisteltäviä, ajattomampia vaatteita arvostava kun halajaa juurikin niitä hyvin leikattuja peruskamppeita eikä niinkään villiinny sinänsä kauniista rimpsumekoista. No, tuo raitapaita on kiva!

Miesten maistiaistarjonta taasen vaikutti sellaiselta Acnelta jota täälläpäin arvostetaan, mutta annetaan Janin kertoa siitä halutessaan lisää.

Kommentoi

  1. Tilasin deminlegginsit ja raitatopin koralli-valkoisena. Verkkokaupassa näkyi olevan ilmaiset postikulut 15.12. asti kun tilaa vähintään 2 tuotetta :)

  2. Heip, sovitin samaista (?) Acnen raitapaitaa viime viikolla Beamissa – kannattaa käydä katsomassa!

  3. […] välimallistoa miehillekin on siis ilmestynyt heidän verkkokauppaansa, ja kuten Inke jo aavisteli, se tuntui mieluisalta heti ensisilmäyksellä. Hienoja vaatteita, mutta valikoima jää […]