monocle

MonocleIhan näinä päivinä pitäisi uusimman Monoclen tippua postiluukusta. Kyllä – päätin hemmotella itseäni ja siirtyä tilaajaksi. Minun tuurilla vuodenvaihteen numero on kuitenkin saatavilla kaupoissa ja kioskeissa ennen kuin postimies tuo omani. Luvassa muun muassa matkailuvinkkejä ja kaikkea kiinnostavaa muodin ja kulttuurin saralta. Maltan tuskin odottaa!

Tilaajalahjana sain myös ikioman Monocle-kangaskassin, jolle varmasti löytyy käyttöä. Kannattaa myös tutustua heidän tuorehkoon verkkokauppaan.

Kommentoi

  1. Monocle olisi kyllä mahtava saada kotiin! Monta kertaa olen miettinyt tilaamista, mutta toistaiseksi se on jäänyt. Pitäisi lopettaa kaikki nykyiset lehdet (Image, Viini, Mondo ja Parnasso), kun toi periaatteessa kattaa samat aihealueet, mutta ei kovin hyvin Suomen kantilta.

    Viime Lontoon reissulla yksi ”pyhiivaelluskohde” oli piskuinen Monocle Shop Marylebonessa, ostin kangaskantisia muistikirjoja ja Comme des Garconsin kanssa yhteistyössä tehdyn Hinoki tuoksun. Porterin ”Boston bag” olisi kyllä jossain vaiheessa saatava tuolta nettikaupasta.

    Ainakin irtonumero pitää joulun joutilaiksi päiviksi ostaa, yhdessä lehdessä riittää sopivan paljon luettavaa:)