kutistuneet

Tiger of Sweden Jenayakonf Trousers

No nyt on juuri se oikea vuodenaika haikailla vajaamittaisten housujen perään…

Kuvan harmaat vajarit ovat Tiger of Swedenin tuotantoa ja näyttävät kuvassa täydellisiltä. Eivät ne pöllömmiltä näytä noiden kuvan korkonilkkureiden kanssakaan, mutta itse yhdistäisin nuo housut luonnonvalkoisiin, varrettomiin Converseihin – mieluiten ehkä vähän elämää nähneisiin moisiin. Yläosaksi valkoinen löysähkö t-paita, ohut mustakin voisi toimia. Tai rento valkoinen kauluspaita, mutta sellaisia ei omien havaintojeni mukaan naisille ainakaan liikaa valmisteta.

Toivottavasti tämä yhtälö kiehtoo vielä ensi keväänä, että olisi yksi syy vähemmän väittää ettei ”ole mitään päällepantavaa”. Nyt kivojen vajaamittaisten housujen tuijottelu paitsi inspiroi, myös hieman masentaa… Navakan tuulen ja roiskuvan ravan yhdistelmä kun palautti vajaalahjehaaveilijan maan pinnalle hyvin nopeasti.

Tiger of Sweden Jenayakonf Trousers, 139 €, tigerofswedenshop.com

Kommentoi

 1. Tosi viileen näköiset housu, niin skarpitt! Jos niillä ei tarkene nyt, niin eikö ne voiskin olla kivat kevätpöksyt? Nahkatakkiin yhdistettynä…? Mä hankin hyvin saman näköiset Hulluilta Päiviltä, Marc O’Polon näytekappaleet. Nekin ovat harmaat, kapeat, prässeillä ja ohutta villakangasta.

  Omien housujeni lahkeiden on varmaankin tarkoitus olla vajaamittaiset, mutta mulla pätkällä ne näyttävät noin suurin piirtein normipituisilta; toimivat korkkareiden ja niiden mahtavien Zaran maihareiden kanssa. Välillä olen käärinyt niiden lahkeita kaksi kertaa, ja fiilis on aika… siisti, korkojen kanssa siis.

  Tällekin viikolle on luvattu useita lämpöasteita, joten tarkeniskohan sitä avokkaiden kanssa… mutta jotenkin juuri nilkat haluaa aina suojata kylmältä tuulelta ja siltä loskan lentämiseltä; pohkeetkin kestää paremmin viileitä ilmoja. Tai sitten kyse on tottumuksesta.

 2. Mulla on nuo mustana, mahtavat lököpöksyt :)

 3. Vimps, juurikin kivat kevätpöksyt… Mutta mitä JOS mieli muuttuu jostain syystä talven aikana? Hmmh.. Ja sovittaakin ne pitäisi, tällä hetkellä kun mun kaapissa ei ole yksiäkään housuja joita ei olisi tehty denim-kankaasta.

  Talvikengät on mielentila – ei tuolla ole sen kylmempi kuin syyskuussakaan, mutta että kevyillä kengillä marraskuussa? No ei tule kuuloonkaan… Ja karvavuorta jalkaan.

  Smilla, ooo… Ostitko Helsingin liikkeestä?

 4. Inke, vastaukseni hieman viipyi. Ostin Vaasasta. Olen 168 pitkä ja mulla nuo eivät ole ihan noin lyhkäset, näyttävät kivalta nilkkureiden kanssa, Istuvuus on tosi hyvä.

 5. Smilla, kiitos kun palasit :) Harmi vaan, mä olen n. 161 cm, eli mulla noi nilkkamittaiset housut olisivat.. Ihan normaalit housut. Plaah! Pitänee etsiä jostain caprit, ehkä kääpiö saisi niillä haluamansa lahkeenpituuden aikaiseksi… No, sovittaa noita voisi kuitenkin, toivo elää!