mums!

Mums! -lehden julkkarit Dieselillä torstaina tarjosivat varaslähdön viikonloppuun. Kivaa oli, kiitos – paikalla oli monta vanhaa tuttua, ja todella mukavaa oli tutustua myös muutamaan blogimaailmasta jo entuudestaan jollain tasolla tuttuun ihmiseen. Harmi, että Siltasen jatkot jäivät meiltä väliin perjantaiaamuisten työvelvollisuuksien takia… Mutta mielummin vähän kivaa kuin ei laisinkaan, vai mitä?

Alla muutamia illan juttukavereita ja tunnelmaa, kiitokset kivasta kaikille kuvissa seikkaileville ja muille mukana olleille! Note to self: Jos ottaa kameran mukaan, sillä ehkä kannattaisi ottaa myös enemmän niitä kuvia.. Tässä about kaikki, mitä saimme aikaiseksi.

Inke & Sugar Kane

Inke ja Sugar Kane

Fanny, Risto & Aurora

Fanny, Risto ja Aurora

Inke & Jan, kuva lainattu Auroralta

Me, kiitos kuvasta Aurora!

Jenni

Jenni ja jumalrusetti

Kommentoi

 1. Hei oli tosi kiva tavata, toivon uusintaa! Olutpullo on tytön paras asuste, selvästi.

 2. No oli kyllä, oikein harmittaa että ilta loppui kesken ja juttu jäi lyhyeksi. Toivotaan pikaista uusintaa ja kokeillaan vaikka miten sitä itsensä voisi asustaa. :)

 3. oli mukavaa tavata! omalla kohdalla olisi myös voinut luopua kekkeröinnistä suoraan manskulla eikä jatkaa… ja jatkaa… ja jatkaa… opettelussa seuraavaksi siis vähän kivaa ja vastuullisuutta.

 4. olette häiritsevän kivannäköisiä.

 5. Va’ finfina ni ser ut!

 6. Saanko ”siteerata” yhtä kuvaotoksistanne (fanny, risto&aurora)oman blpgin puolella? Laitan toki krediitit ja teille. =)

 7. Tiina, tottahan toki!

 8. Olkaa hyvä vaan! Oisitte saaneet isommankin, olisitte vaan heittäneet mua maililla! :)

 9. Auroran blogista teidät jo bongasinkin – tyylikkäinä olette olleet liikenteessä, kuten aina! Kiva nähdä myös pikkumyymekkoa käytännön toiminnassa. Oijoi, aina paremmalta näyttää.

  Mulla on muuten sama jumalrusetti kuin Jennillä, se todellakin on jumalainen!

 10. Ootte vaan niin järkyttävän ihania. Ihastelin tuota teiän yhteiskuvaa kuvaa jo Auroran tontillakin, se on niin…ihana, ah. Ja tuo Jennin rusettikin on niin ihana. No voi juku, onpas kaikki nyt taas niiiiin ihanaa.

 11. Heippa, uusia tyylikkäitä henkilöitä dokumentoitu blogiimme. Käykää vilkaisemassa. ;)

 12. Oli kivaa! Milloin uusiks?
  Ehkä kuitenkin ilman merenneitoja..

 13. Hei vielä, stellagee ja anna – oli ihan huippua tavata :) Ehkä ensi kerralla ilman merenneitoja.. Ei sillä, että mulla olisi mitään moisia vastaan mutta voi olla, että ovat hieman haastavampia paikalle järjestää :)

  Ja kiiiiiiiiitos te kaikki muut kommentoineet :)