mustis

Haaveilua 16.11.2009En saa tuota Fifth Avenue Shoe Repairin jakkua pois mielestäni. Seisoskelin mennäviikolla hyvän tovin jakku päällä ja mietin, voisinko repäistä tekemättä henkilökohtaista konkurssia. Tulin järkiini ja päätös saattoi hyvinkin olla oikea, mutta silti kaduttaa. Jakku istui täydellisesti ja oli kaikin puolin siisti ja salonkikelpoinen, muttei ollenkaan tylsä. Hmph.

Oikea koko on varmasti jo myyty, kun seuraavan kerran pääsisin takkia hakemaan. Ja joo, netistähän sitä saisi.. Mutta FASR on jostain syystä myös järkeillyt, että nettikauppa kannattaa kun hintoihin lätkäisee kunnon online-lisät päälle – tämän jakun tapauksessa hintaeroa on noin 70 euroa.

Jos omani saisin, pukisin sen seuraksi mieluusti farkut, hyvin rennon t-paidan ja herrainkengät. Hitto, järkeilinkö itseni taas onnettomaksi?

Jakku Fifth Avenue Shoe Repair
Farkut Acne
T-paita Monki
Kengät Church’s
Koru Alex & Chloe

Kommentoi

 1. Toivotaan että se tulisi joulun jälkeen aleen nettikauppaan ja saisit sen sitten :) Eihän tässä ole enää montaa viikkoa jouluun ja sitten alkaa alennusmyynnit.

 2. Hieno se on, täytyy myöntää ja ymmärrän niin hyvin tuon tunteen kun ei saa jotain ihanaa mielestään…

 3. Te. Ette. Helpota. :D

 4. Järkiinsä tuleminen on niiiiin vanhanaikaista…..;-)

 5. Church’s. Ikuisuushaaveeni löytyisi nyt NAP:ista. APUA!
  Asu lähentelee täydellistä turva-asuani. :) VAU!

 6. Sissi, äläpäs muuta sano… Itse elättelen toiveita, että saisin Ne Oikeat Broguesit hankittua Lontoosta… Kaverin mukaan hinnat ovat huikeasti edullisempia siellä. Ja oothan huomannut, että Church’silla on nyt myös oma nettikauppa?! Himputti.

  Ylläolevasta turva-asusta puuttuvat huomisen jälkeen enää tuo nimenomainen koru (onneksi on muita mustia ihania) ja nuo nimenomaiset broguesit. Jep… Jotain yllättävää edistystä tapahtui jakkuasiassa. Huppista.

 7. Sama asiaa hiertää takaraivossa. Ne Oikeat Ainoat. :D
  350 e näytti olevan hinta napissa. Mitä veikkaisit Lontoon hinnoiksi?

 8. Toivottavasti en nyt puhu läpiä päähäni, mutta jos oikein muistan niin frendi osti n. kk sitten Lontoosta Church’s-kaupastakin löytyvän mallin ”Ketsby W” ruskeana hintaan 200 puntaa.. vai olikohan se 250? No, halvempi kuin nettikaupan 360 euroa. Kengät omistava tyttö tai Jan (jos muistat paremmin), oikaiskaa jos olen väärässä!

 9. …tarkennusta edelliseen – siis Church’s-nettikaupastakin löytyvän mallin ;)

 10. Joku tässä kokonaisuudessa iski! Tuo avainkoru etenkin ja onhan tuo jakkukin upea.

 11. Se jakku, se jakku.. Katsotaan nyt, saanko sittenkään omaani. Tilaus oli jo vetämässä, mutta se peruutettiin (!) koska putiikin viimeisestä s-kokoisesta jakusta löytyi reikä ennen postitusta. No, hyvä että ennen, mutta harmittaa jos nyt jään kuitenkin ilman..

  No, onneksi uusia tulee aina…. Mutta tuossa oli todella potentiaalia ikuisuusjakuksi.

 12. […] köpön kuvan julkaisuun on uusi, minulle täydellinen jakku Fifth Avenue Shoe Repairilta, johon iskin silmäni jo elokuussa. Tovi sitten seisoskelin […]