huimia säästöjä keskiviikkona

Whyred: Sandi Scarf, Io Dress, Ahia Shoes, Bracelet

No niin – kaikki te tytöt ja pojat, jotka olette Whyredin syysmallistosta jotain himoinneet, koneiden ääreen keskiviikkoiltana! Ystävällinen Whyred muisti postituslistalaisiaan ilouutisella ja kertoi, että keskiviikkona 11.11. kello 18-21 (ilmeisesti Ruotsin aikaa, eli meillä klo 19-22) kaikista nettikaupan ostoksista lähtee sievoinen siivu hinnasta pois, tarkemmin sanottuna 25 %. Tarjoushinnat ovat luonnollisesti voimassa myös Tukholman ja Göteborgin liikkeissä, mikäli asiaa sille suunnalle sattuu olemaan.

Ihan heräteostoshinnoissa Whyredin tuotteet eivät valitettavasti ole, mutta jos jotain tiettyä on syksyn varrella haaveillut hankkivansa, lienee keskiviikko oikea ajankohta toiminnalle. Vireillä olevan toppatakkiprojektin vuoksi itselläni taitavat jäädä alet hyödyntämättä, mutta en suinkaan pistäisi pahakseni, jos kuvassa komeilevien unelmien lisäksi voisin klikkailla kotiin esimerkiksi täydelliset konjakinruskeat talvikengät.

Taidan pelata varman päälle ja piilottaa joko modeemin tai hiiren – tai varmuuden vuoksi molemmat.


Kommentoi