bag lady

Ally Capellino: Bennie, Lavinia, Michael, Jeremy

Brittimerkki Ally Capellinon laukuissa on kyllä osaset kohdallaan: nahkaa, vahakangasta, vähän retrohenkisiä remmikiinnityksiä, simppeleitä malleja. Kuvassa bonuksena pyörivä rannekorukin on kaikessa pelkkyydessään aivan täydellinen.

Erityisesti Ally Capellinon vahakangasveskat miellyttävät silmääni. Öljykangas yhdistettynä käytössä pehmenneen näköisiin nahkaremmeihin ja vanhannäköisiin solkikiinnityksiin vievät ajatukseni vanhoihin retkeilytarvikkeisiin – supersympaattisiin, mutta hyvin epäergonomisiin vanhoihin rinkkoihin ja nahkaremmeihin, joilla entisajan makuualustat pidettiin rullalla. En ole mikään retroilun suurin ystävä, mutta tällaisina pieninä ja hillittyinä annoksina tarjoiltuna en voi kuin ihastella.

Ylhäältä vasemmalta: Bennie-rannekoru £36, Lavinia-nahkalaukku £314, Michael-olkalaukku £381, Jeremy-vahakangaslaukku £174, allycapellino.co.uk

Kommentoi

  1. Jos tänä iltana voitan lotossa, ostan ainakin alarivin laukkut itselleni heti :) Jos nyt jostain kumman syystä en saakaan lottovoittoa, tyydyn säästämään rahaa ihanaa Jeremy-laukkua varten. Olen varma, että tuo laukku toisi olemukseeni tiettyä arvokkuutta olematta kuitenkaan niin konservatiivinen, etten osaa edes kantaa laukkua fiksun näköisesti.

  2. Mitens se lotto? Täällä ei tärpännyt.

    nimim. ”Laukuton”

  3. Yhyy, mulla ei ollut lotossa yhtään numeroa oikein :( Laukkuostokset jää nyt tekemättä. Täytyy muistaa ruokkia säästöpossua useammin, niin ehkä sitä jossain vaiheessa saa laukkurahat kasaan.

    Nimim. ”Tuhlasin ruokarahani jenkkiarmeijan villapaitaan”

  4. Ei tullut lottovoittoa tännekään, mutta tuo rannekoru kolahti, joten tein pienen heräteostoksen ja tilasin sen, ja myös sivuilta löytyneen Beau-rannekorun :) Postikulutkin olivat inhimilliset, vain 5 £ Suomeen.

  5. h, rannekoru kiinnostaa kyllä muakin, ihanan basic – ei mitään ylimääräistä härpäkettä mukana! Eikä se Beau ollut muuten myöskään yhtään pöllömpi.