bob the postman

Steve Mono- Bob Postman BagSteve Monon Bob Postman Bag täyttää kaikki käyttölaukulle asettamani kriteerit, siinä on tarpeeksi kokoa ja sopivasti ulkonäköä.  Vaikuttaisi, että laukkuun mahtuisi A4-kokoinen litteä kansio papereille (jollainen ei muuten mahdu kuin yhteen omistamaani veskaan), eväät, lehtiä, sateenvarjo ja paljon muutakin, mitä päivisin katson tarpeelliseksi olallani raahata. Kaikkea kun voi aina tarvita…

Ihanan pelkistetyssä laukussa on vain yksi silmäänpistävä yksityiskohta, kikkailtu kiinnityslenkki. Ei mitään ylimääräistä, mutta ei kyllä tylsääkään! Ruskeat nahka-asiat ovat alkaneet muutenkin kiinnostaa kummallisen paljon… Aiemmin tärkeimpänä kriteerinä niin laukuille kuin kengillekin on ollut musta väri, mutta nyt haussa ovat myös täydelliset konjakinruskeat varrelliset herrainkengät. Ja pitäisihän niihin yhteensopiva laukkukin olla, eikö niin?

Nyt sitten vaan pari riviä lottoa vetämään – tänäänhän on sopivasti lauantai!

Steve Mono Bob Postman Bag, 495 $, openingceremony.us

Kommentoi

  1. Minäkin olen viimeaikoina ruvennut haaveilemaan konjakinruskeasta laukusta! ja kengistä! Hmmm. Mutta ainakin ne näyttävät todella hyvältä yhdistettynä mustaan!

  2. Ihana laukku, juuri tuollaisen mäkin tarvitsisin! Jos olisi 495 $ ylimääräistä, niin tuohon laukkuun sen sijoittaisi ihan mielellään, koska tuo näyttää siltä että se on joka sentin arvoinen ja sitä tulisi varmasti käytettyä koko rahan edestä <3

  3. tte, just niin, näyttäis niin hyvältä mustan(kin) kanssa! Jotenkin rennommalta kuin kokomusta linja myös asusteiden kanssa… Vaihtelu todella virkistäisi.

    h, jännä käsite tuo ylimääräinen raha, mäkin aina kaipailen sellaista :D Mutta joo, veikkaan että jos tollaiseen rahaa laittaisi niin tuskin tulisi katumapäälle. Sen verran ajattoman näköinen veska, että…