salmiakkia

Opening Ceremony W13 Slip On Clog

Argh. Eilisillasta saakka, kun löysin nämä Opening Ceremonyn pistokkaat en ole pystynyt ajattelemaan juuri muuta kuin… salmiakkia! Vinoneliömuoto yhdistettynä mustaan nostaa veden kielelle, vaikka nämä kuulemma kengät oikeasti ovatkin.

Hienot ja erilaiset. Sisällä olevan kuminauhaviritelmä pitää jalan kengässä ylisuuresta suuaukosta huolimatta, ainakin teoriassa. Minun on lähes mahdotonta kuvitella, miltä nämä näyttäisivät jalassa. Kaviomielleyhtymiltä tuskin vältytään, mutta pieni heppatyttö sisälläni ei näe asiassa mitään väärää.

Sen verran minulla on kuitenkin itsesuojeluvaistoa, että jätän lähes kahdeksan sentin koroilla varustetut, kuminauhalla jaloissa pysyvät, takaa avonaiset kengät osaavimmille tekijöille. Eivätkä nämä nyt oikeastaan olisi sopineetkaan mihinkään omistamaani, Lady Gagan vaatekaapissa taasen voisi olla tilaa vielä tälle parille.

Opening Ceremony W13 Slip On Clog, 445 $, openingceremony.us

Kommentoi

  1. Minäkin törmäsin noihin netti-ikkuna-shoppaillessani. Vai miksi sitä nimitetään kun hullunkiilto silmissä ja kuvitellut dollarit tilillä siirtelee ostoskoriin tuotteita nettikaupoissa vaikka tietää, että juuri nyt kyllä ei todellakaan ole rahaa näihin eikä ole aikomustakaan viedä ostoskoria kassan kautta kotiin vaan vain jättää sinne killumaan.. Hehe. Rakas harrastus!
    Hauskat tosiaan mutta ei myöskään mun juttu. :)

  2. Nyt mun on pakko sanoa tuohon pari postausta aikaisempaan juttuun boyfriend-bleisereistä ja harteikkaista mut lyhyistä tytöistä – tässä yksi jälkimäisenä mainittu ilmoittautuu ja mun on oltava eri mieltä asiasta. Tarpeeksi kapeat boyfriend-bleiserit sopivat kyllä harteikkaalle ja lyhyenlännällekin! :) Onpa muuten söpöjä kenkiä yllä!

  3. Anna, jaamme rakkaan harrastuksen :) Haluan kyllä vielä bongata nuo jostain kuvasta, jalat kenkien sisällä. Aiemmin en saa mielenrauhaa!

    Aurora, taidat olla poikkeus, joka vahvistaa säännön! Sulla ne boyfriend-bleiserit kyllä toimii. Itse olen masentunut sovitellessani Zarassa useampaa henkarilla täydellisen näköistä bleiseriä… Peilistä katsoessani jakut tuntuivat roikkuvan polvissa asti. Ehkä mä vielä jostain sen täydellisen metsästän, odotellessani kiskon vielä lyhyempää versiota päälle.

  4. yritän katsella ja miettiä noita mutten tajua että miten nuo mahdollisesti voisivat pysyä jalassa????Siis jos käveleekin….

  5. Aika makeat, mutta jalassa pysymistä mietin minäkin.

  6. violet ja Sanna, valmistajan mukaan kengät pysyisivät jalassa tuolla oikeanpuolimmaisessa kuvassa näkyvällä, kengän sisäpuolelle viritetyllä kuminauhakiristyksellä… Olen skeptinen. Hauskat kengät, editorialkuviin.