pingun paluu

Siihen, onko tämä Henrik Vibskovin Quinny-lastenmalliston pingviinimakuupussi söötein juttu ikinä vai traumoja aiheuttavaa lastenkidutusmateriaalia, en oikein osaa ottaa kantaa.

Quinny by Henrik Vibskov - Children's penguin body-suit

Vibskov, jos päätät ikinä valmistaa näitä koossa 160 cm, nakkaahan ihmeessä meikäläistä maililla. Olen huvittunut!

Quinny by Henrik Vibskov – Children’s penguin body-suit, 126 €, the v-store.com

Kommentoi

  1. aiiivan loistava idea! pitäisiköhän hankkia tuollainen pienenpienelle pikkuveljelleni…?

  2. hehhee, mäkin katselin näitä makuupusseja. kertakaikkisen mahtavia – ja tuiki tarpeellisia. ei kidutusta, ei. ;-) tukholmalaisessa below outletissa on tanska-viikonloppu. sieltä saisi vibskovia alle puolen hinnan. harmillista, että tilipäivä koittaa vasta ens viikolla… tai ehkä se on hyvä.

  3. Toi on kyllä ehkä maailman liikuttavin makuupussi – tuo pingviinihäntä on niin söpö! No, älä harmittele tilipäivää… Tuo pussukka vaikuttaisi olevan kaikissa nettikaupoissa vielä ”coming soon” -merkinnällä varustettu. Vibskovilla on muuten yllättäen tänä syksynä ollut ihan aikuismallistossa parikin kolttua, jotka olisin valmis kotiuttamaan saman tien (jos se paljon puhuttu tilipäivä sattuisi olemaan esim. joka viikko). Jännää, ennen olen pitänyt hänen tekeleitään hieman liian raisuina omaan garderobiini.

  4. Siis IHANA, mun vauvakuume kasvaa tästä!!! Tuu Inke joskus mun personal shopperiks, oon KRIISISSÄ kledjujen kanssa.

  5. Mulle kans, jos koko 150 päätyy valikoimiin!

  6. Maija, apua minkä tein :) Olen vähän liiankin hyvä personal shopper – ostan ITSELLENI. Hahahaaa! Kriisi pois, maailmassa on ihan liikaa kauniita vaatteita – pitää valita ne, joista lähtee jalat alta!

  7. Vimps, pitäisköhän laittaa kysely vetämään.. Olisihan tuo myös aika näppärä torkkupussukka kotisohvalle talven iltoja varten :) Kasvoin isoksi, en näköjään aikuiseksi.