tuplapussukka

Joku muu, jota ärsyttää nyssyköiden ja pussukoiden raahaaminen? Aamuisin käsilaukku saisi olla tuplaten isompi, että eväät ja aamun lehti mahtuisivat mukaan. Iltapäivällä isomman laukun toivoisi kutistuvan taas pienemmäksi, mitä sitä tyhjää säkkiä mukanaan raahaamaan.

Käsilaukkuni tuntuvat olevan aina joko liian pieniä tai liian suuria – yhteen mahtuu juuri ja juuri avaimet, pikkukukkaro ja puhelin, toiseen voisi hyvin änkeä viikonloppureissun varusteet. Medium-laukkuihini mahtuu periaatteessa ”kaikki” – jos tunkee, änkee tai jättää sateenvarjon kotiin. Kaiken tarpeellisen mukaan saadakseen joutuu raahaamaan mukanaan nuhruisia kangaskasseja, jotka meinaa ensin unohtaa bussiin, sitten työpaikalle.

Acne Toujour Bag a/w 2009

Ainakin idean tasolla tämä Acnen laukku on loistava. Aamulla sen kanssa voisi kävellä ulos ovesta kun se olisi isompi (52 x 41 cm) ja olisi hotkaissut evääni ja lehteni sisäänsä, töistä tullessa sen voisi kutistaa taas kainalokokoiseksi kaupunkireissua varten(28 x 41 cm). Käytännöllinen ja kaunis, vitsi mikä paradoksi!

Vielä kun joku taittaisi hintalapunkin puoliksi.. Ja oikeastaan sitten vielä kerran puoliksi.

Acne Toujour Bag, 660 €, shop.acnestudios.com

Kommentoi

  1. Löysin lähes samalla periaatteella toimivan nahkalaukun kesällä kirppikseltä. Tuolla: http://ninan-tunnetila.blogspot.com/2009/06/palalaukku.html. Ei tietty noin hieno kuin Acnella mutta hintakin oli muistaakseni 5€. :)

  2. Katsos, aika näppärä! Olisikohan mulla joku laukku, jonka voisin yrittää viikata pienemmäksi.. :)