lotta volkova

Lotta Volkova - Womenswear Collection 2009

Vladivostokista lähtöisin oleva, nykyään Pariisissa vaikuttava Lotta Volkova osaa näköjään tehdä ihania, pelkistettyjä vaatteita, jotka ovat vahvasti minun makuuni. Venähtänyt a-linjainen kauluspaitamekko on omistamiani versioitani asteen tyttömäisempi – ja aivan ihana. Musta paita huikeine hihoineen yhdistettyinä vajaamittaisiin porkkanahousuihin olisi täydellinen asu pieneen juhlaan. Viimeistelty, vähäeleinen, ei todellakaan tylsä. Valkoinen kauluspaita reilusti alaspäin levenevänä on hauskan näköinen, pahoin vain pelkään että kukaan ei-mallivartaloinen ei tuntisi oloaan siron kevyeksi leveän helman loppuessa kropan leveimpään kohtaan.

Lotta Volkova - Womenswear Collection 2009

Vaatteiden fiilis muuttuu täysin erilaiseksi malliston… mitkä nuo nyt ovat – valjaiden avulla. Itse jättäisin remmit suosiolla väliin, mutta tiedostan, että joidenkin mielestä nuo ovat varmasti malliston paras yksittäinen juttu. Puhtaan pelkistetty ylemmän kuvasarjan linja on itsessään jotain niin kaunista, että sitä ei tarvitse lähteä asustamaan miksikään muuksi.

Lotta Volkovan sivujen mukaan mallisto olisi tulossa yksinoikeudella myyntiin Maria Luisa -liikkeseen. Verkkokaupasta en näitä ainakaan vielä löytänyt, tarkkailemme tilannetta.

(kuvat Lotta Volkova)

Kommentoi

 1. Tarkkaile ihmeessä ja informoi myös meitä!

  Nimittäin myös minä rakastuin tulisesti ensimmäiseen paitamekkoon ja tuohon huikeahihaiseen paitaan… voi kunpa ne olisivat säädyllisessä hintaluokassa, kunpa.

  PS. Valjaattaimitkälie eivät kolahda myöskään minulle, sillä ne korostavat turhan tehokkaasti rintaosastoa, vaikka se ei vartaloni kompleksikohta olekaan.

 2. No moi Vimps, just eilen mietin mihin oot häipynyt ;)

  Paitamekko on jumalainen. Pakko saada -tavaraa… Pahoin vaan pelkään että hintaluokka tulee olemaan jotain kamalaa, Maria Luisan muut merkit kun olivat Balenciagaa ja sen semmoista. No, tarkkaillaan toki tilannetta…

 3. Moi vaan! Hih, en ole vajonnut mihinkään, mutta viikonloppunakaan en ehtinyt kuin pikaisesti vilkaista lempiblogejani – Issues kuuluu niihin edelleen! Ja olen edelleen töissä, murr – juuri kun ulkona on mieletön ilma!

  Niin mäkin pelkään noita Luisan hintoja, mutta kytätään ja toivotaan parasta (tai ehkä se ei ole parasta lompakon kannalta…)! Olitte muuten taas niin ihania Stellan blogissa julkaistuissa kuvissa. Se on selkeesti teille molemmille synnynnäistä, päättelen rohkeasti.

 4. No hyvä, olin jo huolissani :D

  Olisivatpa edes siedettäviä ne hinnat – oisin mä johonkin noin käytännölliseen ja ajattomaan valmis jonkun verran rahaa laittamaankin. Kai. Katsotaan nyt se hinta ensin :)

  Ja kuvat.. Hahahha! Muistutan, että ainakin omalla tontillamme harjoitamme esiseulontaa. :) Kiitos kuitenkin :)