02/09/09

Keskiviikkona 2.9.2009

Rakas laukku oli korjattavana melkein 10 viikkoa, etutaskun kierrettävä lukko kun otti ja hajosi. Sain veskan takaisin keskiviikkona, nyt se tuntuu lähes uudelta. Pitäisi vissiin useamminkin lähetellä tavaroitaan jonnekin jemmaan pariksi kuukaudeksi, jos jälleennäkemisen riemu on tällainen. Mukavaa, että vanha laukku ja uudet kengät näyttävät puhuvan keskenään samaa kieltä, eikö vain? Ei tämä nyt tosin aivan täytenä yllätyksenäkään tullut…

Valkoinen paitapuseromekko taasen on Tukholman tuliaisia, vaikka vaikuttaakin ehkä siltä että se olisi jo täällä nähty. Tadaa – löysin reissujen ja illanviettojen vakiovaatteeni valkoisena versiona enkä voinut jättää jotain näin toimivaa hankkimatta toisessakin värissä.

Takki Oasis (Islannista vuonna 2005 – rakastan!)
Paitapusero Monki
Laukku Mulberry
Farkut ja kengät Acne

Kommentoi

 1. Olisi kiva kuulla kokemuksiasi mineraalimeikkien käytöstä. Harkitsen niiden tilaamista, mutta tarvitsen vielä viimeisen sysäyksen positiivisten kokemuksien muodossa. Kiitos jo etukäteen!

 2. Pieni update reilun viikon käytön jälkeen:

  Plussia:
  – Levittäminen alkaa sujumaan nopeasti ja tuntuu helpolta.
  – Mitään näppyjä ei ole ilmaantunut. ”Ennen” tuli ainakin se yksi ylläri viikossa, nyt ei ole tullut mitään.
  – Jälki pysyy melkoisen hyvänä koko työpäivän ajan. Esim. tämän postauksen kuva otettu kuuden aikoihin – meikkiä ei oo lisätty tai korjailtu sen jälkeen, kun ehostin itseni työkuntoon kello 6.30. Pientä kiiltoa juu, mutta ainakin kaikki on pysynyt suurin piirtein niillä main, minne ne meikit aamulla levittelin.
  – Meikkijauhoilla leikkiminen kivaa, olen innoissani :)
  – Pelkkä meikkivoidepuuteri riittää peittämään esim. punaiset nenänpielet tai tummahkot silmänaluset ihan hyvin eikä lopputulos ole pakkeloitu.

  Miinuksia:
  – Kolme erillistä purkkia (nyt siis toinen noista meikkivoiteista käytössä) ja kolme uutta sutia pakottivat minut siirtymään suuremman meikkipussin käyttöön.
  – Irtopuuterit eivät meinaa pysyä annostelukannen alla – aurinkopuuteria on pölähtänyt sen purkin säännöstelysiivilän alta aika iso satsi ”tarjolle”, on hieman hankalaa napsutella sellainen gramman tuhannesosa käyttöä varten kannelle siveltimeen hangattavaksi.
  – En jaksa kantaa noita mukana – joskus tekisi mieli puuteroida naama esimerkiksi töistä kaupungille siirtymistä varten. Tavallisen puuterin+meikkivoiteen olen laittanut siis nyt hetkeksi pannaan saadakseni käsityksen siitä, mitä nämä oikeastaan iholle tekevät :)

  Summa summarum: Kokeile ihmeessä, en usko että kovin pahasti petyt. :)

  Huom! Syyskuun loppuun saakka feelunique.comissa koodilla SEPT5 5% tilauksen loppusummasta pois!

 3. Korjauttaminen varmasti lisää asusteiden arvoa omissa silmissä. Niistä tulee jotain muuta kuin kertakäyttöesineitä.

  Minullakin on yhdet kengät, joissa vetoketju takana ja juuri eilen ihastelin niitä ennen kuin raaskin kengät riisua eteisessä!

 4. Noin periaatteessa fiilistelen sitä, että elämää nähneitä tavaroitaan saa uusiokäyttöön taitavien ammattilaisten pikku fiksauksen jälkeen.

  Tuon laukun korjauttamisesta ei tullut valitettavasti ihan yhtä hyvä mieli. Hommasin tuon elämäni ensimmäiseksi ns. merkkilaukuksi viime joulukuun alkupuolella ja uskoin tehneeni hyvän sijoituksen kymmeneksi vuodeksi. Sitä kiroilun määrää, kun kääntölukko jäi repsottamaan puoliksi irtonaisena jo seuraavan kesäkuun loppupuolella…! Toivottavasti kaikki on nyt OK ja laukku säilyisi käyttökunnossa mahdollisimman pitkään.

 5. Monkin vaatteet ovat todella alkaneet houkutella ja kiinnostaa! Lienee niin, että merkin perässä olisi ylitettävä laivakammo ja matkattava länsinaapuriin? Verkkokauppaa en ole harmikseni löytänyt.

  Kiitos mukavanmutkattomasta kirjoittelusta ja visuaalisesti miellyttävästä blogista! Tätä on kiva seurata.

 6. Moi,

  Monkilta voi tehdä ihan mielettömiä löytöjä, mutta harmikseni olen joutunut toteamaan että laatu ei ole tasaisen hyvä ihan kaikissa vaatteissa. Lähdin hakemaan täällä ihailemaani pilkkumekkoa, mutta paikan päällä totesin mallin olevan hyvä, mutta kankaan todella halvan ja laaduttoman oloista… Valkoiset pilkut oli painettu hieman flanellia muistuttavan kankaan päälle, sen voi päätellä miten hyvin ne siinä tulevat pysymään. Toisaalta, mulla on sieltä jakku ja kaksi kauluspaitaa – niistä ei todellakaan ole mitään pahaa sanottavaa.

  Sitten mun oman pikku Miss Marple -leikin pariin, mulla on pari johtolankaa. Monkin vaatteiden pesulappuihin ovat ilmestyneet suomenkieliset tekstit, Monkin nettisivuilla hinnat ilmoitetaan myös euroissa vaikka putiikin liikkeet sijaitsevat kaikki Ruotsissa. Hmm, epäilyttävää ;) Toivotaan, että mun pikku päättelyt osoittautuisivat jossain välissä oikeiksi.

  Ja hei – kiitos, kiva kun tykkäät :) Tätä on myös ilo tehdä.

 7. Kengät on ihanat. Pakko vielä kommentoida sen verran että piha on erittäin tutunnäköinen. Asuin samaisessa talossa viime helmikuuhun asti :) kunnes tuli muutto hieman kauemmas, tosin tuskin puolta kilometriä edemmäs.

 8. Hihii! Ehkä kaupungin kaunein sisäpiha… not. :D