hälsningar från stockholm

Acne Joli Black Boots

Kengät lienevät silloin jokaisen niistä maksetun pennosen väärti, jos ne jalassa haluaa myös mennä nukkumaan. Matkalta löytyivät kuin löytyivätkin juuri ne kengät, joita lähdin kotiuttamaan. Tilannekuvia tulossa, jahka raaskin laittaa ne jalkaani myös ulkoilutarkoituksissa.

Juuri muuta en sitten hankkinutkaan, budjetti kun oli näiden myötä pitkälti tuhlattu ensimmäisen maissa vietetyn tunnin jälkeen. Pari täydellistä ja edullista kauluspaitamekkoa tarttui kuitenkin mukaan, kuvailen niitäkin sitten ajan kanssa.

Jan taas taktisesti järjesti itselleen loistotuliaiset soittamalla liikkeeseen, varaamalla haluamansa ja antamalla puuhapaperia mukaan. Kertonee myöhemmin itse lisää, jahka on ehtinyt ahmia tuliaisiksi toivomansa ällöttävät kirpeät autokarkit pois kuljeksimasta.

Tyttöjen Tukholman reissu pähkinänkuoressa noin muuten:

– Laiva kiva, buffet allekirjoittaneelle haasteellista räpimistä ja rääppimistä (pois lukien suklaamousse), sää hyvä, keinuminen vähäistä.

– Seura hyvää ja sitä riittävästi (minä + kolme).

– Päivä hektinen, sovituskoppivisiittien yhteenlaskettu summa päätähuimaava.

– Kiire laivaan järkyttävä, alamäkijuoksun jälkeen taisimme olla viimeiset kyytiin ehtineet.

– Täysien muovipussien määrä mystinen.

– Otettujen valokuvien määrä: 3 kpl. Sori, sain niin jättimäisen paperikassin kannettavakseni heti reissun alkumetreillä, että kaupunkikuvaaminen muodostui mahdottomaksi haasteeksi.

Kommentoi

 1. hej,
  taisit HON porhaltaa ohitseni Tukholmassa maanantaina (?) Mäster Samuelsgatanin ja Drotningatanin kulmauksessa luonasaikoihin. Itse tienaan elantoani täälläpäin ja seuraan muutamia Suomalaisia blogeja kiinnostuksesta. En ole pitkään lukenut blogianne, mutta se on tosi kiva, jatkakaa samaan malliin!

  Acnen kenkämallisto (ja muukin ) on mielenrauhaa järkyttävän ihana. Itse haaveilen naisten korollisista Danha desert bootseista ja Wham neuleesta. Niillä selviäisi ”pitkälle syksyyn”, niinkuin appiukko sanoo…

 2. Hej hej,

  Minäpä se taisin olla! Olisit ihmeessä moikannut, olisit saanut mut todella hämilleen :)

  Acnen Wham-neuleella tosiaan selviää ”pitkälle syksyyn” – itse tässä availen kautta ja kävin just oman mustan Whamini kanssa kaupungilla. Ihana, ihana paita, melkein toivoo että kelit viilenisivät vielä entisestään :) Acnen liike taas meinasi olla todellinen kompastuskivi, onneksi mulla oli sinne mennessäni selvät sävelet niin en antanut itseni edes pälyillä ympärilleni. Jotkut ne osaa..!

  Ja hei – kun siellä asut, menehän Acnen sample saleihin / varastontyhjennykseen: http://hotspot.webblogg.se/2009/august/acne-saljer-ut.html :)

 3. Hienot kengät! Kyllä noissa kelpaa teppastella syksyä eteenpäin! Ovatko vetoketjut kullanväriset?

  Kävin muuten tänään Hakaniemen Derbyssä antamasi Vagabondin petrolinsiniset nauhakengät -vinkin perusteella, ja sovitinkin kyseisiä popoja. Ne olivat mukavat jalassa ja tosi kivat. Mutta joku tökki – ehkä värin sävy tai kärjen tikkaukset? Jäivät siis edelleen putiikkiin, ja minä jatkan pohtimistani, ovatko ne juuri ne nauhakengät, joita etsin.

  SEN SIJAAN löysin Derbystä jotain muuta ihanaa! Tietysti! Nämäkin ovat Vagabondit, sähkönsiniset peruskorkkarit, joiden mallin nimeä en muista, ja naurettavaan 30 euron hintaan! Oi onnea.

  Jos nauhakengätkin olisivat olleet sähkönsiniset, ehkä jo omistaisin ne.

 4. Kelpaa todellakin tepastella, kengistä tulossa lisää tarinaa varmaan jo iltasella. Oon niin innoissani!

  Siinä petroolinsinisen sävyssä mua hämäsi se, että väri ei ollut niin tasainen, kuin kuva antoi (ainakin mun näytöllä) ymmärtää. Sehän oli vähän sellainen vesiväreillä maalatun oloinen, eikö niin? Hienot silti, eri asia tuntuvatko omilta :)

  Derbyn aleja kannattaa kytätä kyllä säännöllisesti, heillä on mun mielestä melko uusia malleja aleissa – ja ympäri vuoden! Jos kokoja vaan löytyy, saattaa tehdä ihan superhyviä löytöjä!

 5. […] Uudet unelmakengät tuntuvat sen verran täydellisiltä, että niitä esittelee mielellään hieman lisääkin. […]

 6. […] syksylle. On siellä jotain uutta, mutta onpa paljon vanhaakin. Tuon kuvan perusteella väittäisin jo omistavani oikeanpuolimmaiset kengät, mukana taitavat olla myös jonkinlaiset versiot lyhytvartisista Pistoleista. Mukaan ovat mahtuneet […]