supertuuheuttaja

Taisinpa vihdoin löytää volyymituotteen, joka toimii tukkaani. Katsotaan vielä, miten hyvin tämä suoriutuu jatkossa kun kampaajakäynnistäni on kulunut vähän enemmän aikaa. Tukka kun tuppaa lätsähtämään leikkauksen ylikasvaessa vaikka mitä tekisi, lisäksi juuri vaalennettu tukka on karheampi ja pysyy pöyheänä helpommin – etenkin ennen liian hyväkuntoisen juurikasvun saapumista.

Matrix Root Lifter

Muutama suihkaus tätä hiusten tyviin, aineen kevyt hierominen hiusjuuriin sekä föönaus pää alaspäin samanaikaisesti hiuksia pöyhien aiheuttivat huomattavan, positiivisen laajenemisreaktion ainakin allekirjoittaneen pehkolle. Näytti, että tukkaa olisi reilusti enemmän, lisäksi tuuheus sekä kampaus säilyivät yllättävän hyvin jopa tuulisissa ulko-olosuhteissa.

Kaikki te järkevät toki varmaan älysittekin, että tämäkään ei ihan loputtomuuksiin asti toimi kaavalla ”mitä enemmän – sitä enemmän” – täällä kolmantena testipäivänä volyymiahneuksissa suihkuteltu määrä jätti lopulta vain tahmeahkon lopputuloksen.

Matrix Root Lifter, n. 16 euroa

(kuva Matrix)

Kommentoi

 1. Kiitos vinkistä ! Täytyy heti kokeilla koska tukan lässähtäminen on niin tuttua mutta todella, pienikin määrä tyvikohottajaa riittää ! Oli kiva löytää tämä blogi, on kovasti makuuni.

 2. Minä olen käyttänyt epäsäännöllisen säännöllisesti Matrixin tuuheuttavaa sampoota ja hoitoainetta, samaista sarjaa kuin tuo Root Lifterkin. Toimivat varmaankin varsin tehokkaasti yhdessä, vaikka itselläni ei kokemusta tuosta Root Lifteristä olekaan.

  Olen myös saanut hurjasti tuuheutta (”miten mulla voi olla näin paljon tukkaa?!”) kuontalooni lisää Tigin Bedhead Superstar Blow Dry Lotion -föönauslitkulla.

 3. Tupu, toivottavasti tämä toimii myös siellä!

  Vimps, se Blow Dry Lotion tuoksuu aivan ihanan appelsiiniselta! Matrixin tuotteet nyt eivät oo sellaista silmäkarkkia ja väri-tuoksu-ilottelua kuin Tigit, mutta toisaalta kautta linjan hieman edullisemmat hinnat ja toimivat tuotteet.. Kelpaa! Itsellä toi Matrixin tyvikohottaja on toiminut paremmin, kenties siksi että sen osaan laittaa edes lähelle tyveä ;)

  Toinen Matrixin tuote, joka täällä on käytössä on Solutionist So Silver -shampoo. Ihana jättipullo, josta riittää pitkäksi aikaa.. Ja värikin on säilynyt kirkkaana.

  /hon

 4. Joo, munkin mielestä Matrix on ihan kelpo kamaa. Vaikka mullakin on erinäisiä Tigin sampoita ja hoitoaineita ja olen käyttänyt aiemmin myös erilaisia Tigin muotoilutuotteita, en ole varsinainen tigiholisti.

  Itse asiassa mua alkaa ällöttää ne Tigin supermakeat tuoksut, jos niitä käyttää pitkään. Siksi ja myös ettei hius tottuisi liikaa vain yhdenlaisiin tuotteisiin vaihtelen sampoota, hoitoainetta ja muotoilutuotteita. Vain hiuslakka säilyy aina samana, koska Sebastian Shaper Plus on maailman paras hiuslakka – ja tuoksukin hiuslakoista maailman ihanin!