fifth avenue shoe repair f/w 2009 part 2

Joudun kyllä komppaamaanFifth Avenue Shoe Repairilla etenkin naisten syysmallisto sekä heidän verkkosivunsa ovat osuneet nappiin. Upean ja monipuolisen naisten malliston lisäksi sivuilta löytyvät kuvat todella ovat hienoja sekä monien kilpailijoiden vastaaviin verrattuna todella mieleenpainuvia.

Mutta valitettavasti ne pienet yksityiskohdat, jotka tekevät naisten mallistosta niin mielenkiintoisen eivät toimi aivan yhtä hyvin miesten puolella. Vinot vetoketjut oudoissa paikoissa sekä mukahassusti ja silmiinpistävästi sijoitetut taskut eivät ole ns. ”minun kuppi teetä”. Nämä liiat yksityiskohdat eivät mielestäni nosta vaatetta uudelle tasolle, vaan tuntuvat lähinnä turhalta kikkailulta. Pelkistetyimmissä vaatteissa FASR tekee kuitenkin varmaa, hyvää jälkeä.

FASR f/w 2009: Angry Leather Bomber, Graphic Hanky, Crinkle Tee, Success Trouser

Taidan käydä läpi jonkinlaista metamorfoosia. Uusien farkkujen sijaan havittelen istuvia, kapeahkoja pukuhousuja, uuden parkan sijaan lyhyttä nahkatakkia. Tuollainen huivikin kelpaisi! Jos vielä alan haaveilemaan moottoripyörästä ja korvakorusta, niin oma pieni keski-iän kriisini alkaakin olla jo melkoisen iso ja mahtava.

FASR f/w 2009: 3 Btn Autumn Jacket, Raglan Piquet Shirt, Success Trouser, Graphic Bowtie, Large Bag

Oheisen young rebel -asun vastapainoksi täytyi kasata potentiaalinen työasu, joka saattaisi helposti näyttää hyvin tavalliselta tai pahimmassa tapauksessa tylsältä. Asun piristeeksi valitsin solmukkeen – ja tylsyys on kaukana. Kuvan solmukkeista valitsisin itselleni yllättäen mustan, jonka printtikuosin väri yhdistäisi mustan klassisen pikkutakin, valkoisen hienosti leikatun kauluspaidan ja beiget kapealahkeiset pukuhousut miltei täydellisesti.

(kuvat Fifth Avenue Shoe Repair)

Kommentoi