the sartorialist feat. antonio picardi

Vähän aikaa sitten pistettiin Scott Schumannin kirja ennakkotilaukseen. Kirja julkaistaan 12. syyskuuta ja maltan tuskin odottaa, että kirja saapuu postissa. Joudumme varmasti heittämään kolikkoa siitä, kumpi pääsee lukemaan sen ensimmäisenä.. Tai sitten luetaan sivu kerrallaan, päät vierekkäin. Hmm.. Vai pitäiskö lukuoikeudet ratkaista blogipostauskilpailulla? Se meistä, joka on postannut enemmän juttuja kun kirja saapuu, voittaa oikeuden lukea sen ensin (ja kiirehtimättä).

The Sartorialist kuuluu minullakin niihin blogeihin jossa vierailen lähes päivittäin ihastelemassa niin ihmisten pukeutumista kuin myös hienosti otettuja kuvia. Tämä kuva on omasta mielestäni yksi blogin parhaista hetkeen.

Antonio Picardi
Moitteeton tyyli päästä varpaisiin. Fact.

Kommentoi

  1. Haa. Meinasin itsekin hehkuttaa blogissani herra Picardin erittäin tyylikästä asua sen nähtyäni. Plussat haastiksen perusteella mielenkiintoisesta mausta.

    -Tuukka

  2. Joo, ilmeisesti rullalautailukin kiinnostaa :)

    / han