acne aw 09/10

Acnen syysmallistoa on tippunut hiljakseltaan nettikauppaan viime viikkojen aikana. Nyt tarjolla näyttäisi olevan jo melkoisen paljon syysvaatetta niin miehille kuin naisille, totuttuun tapaan tavaraa tullee lisää vielä syksyn mittaan.

Koska kaikkea ei voi saada, pitää valita suosikit.

Acne New Standard aw 09/10

Tummansinisen sävyjen ja hiilenmustan liitto on alkanut kiehtomaan vuosien alitajuisen karttelun takia. Kun olin nuorempi ja ns. ”vaikutteille altis”, joku kertoi minulle, ettei mustaa ja tummansinistä tule koskaan yhdistää. No, jos yrittää yhdistää esim. mustan pikkutakin ja tummansiniset puvunhousut toivoen, ettei kukaan vaan huomaa sävyeroa, pitää väite ehkä paikkaansa. Harkitusti yhdisteltynä sinisen ja mustan sävyt tuovat pelkistettyyn asuun kaivattua maustetta. Ja harmaa, se on näiden värien kaveri.

Acne Atacoma Black Shoe

Myyntiversio ylemmän kuvan kengästä on huimasta kiilapohjastaan huolimatta hopeapohjaista kuvausversiota maanläheisempi. Näitä on pakko päästä sovittamaan – muuten ei tiedä, ovatko nämä paras juttu ikinä vai sittenkin aivan jäätävät Spice Girls -kengät. Kenkien potentiaalinen käyttäjä kasvaisi kiilapohjan ansiosta huikeaan 170 senttimetrin mittaan, sehän se vasta jotain olisikin.

Acne for Men aw 09/10

Toimiva yläosien kerrostaminen miellyttää silmää. Kauluspaita, ohut neuletakki, pikkutakki, harteille paksumpi villatakki päällystakin virkaa toimittamaan. Viileämpinä kesäpäivinä on jo ehditty kokeilemaan kauluspaidan, ohuen merinovillatakin ja collegekankaasta valmistetun pikkutakin yhdistelmää, siniharmain sävyin. Ylläolevassa kuvassa on inspiraationlähdettä kerrakseen, jos skipataan nuo mystiset löysät kalsarit ja kuvitellaan housuiksi allaolevat chinot.

Acne Pal Sharp Blue Chinos

Taloudessamme pikavisiitin suoritti musta pikkutakki. Edellisestä mallistosta omalle tangolle eksyi peräti kaksi samanlaista, sinimeleerattu ja harmaameleerattu. Edellisen kauden pikkutakit ovat ohutta, supermiellyttävää collegekangasta, netistä tilattu musta oli tweediä. Tässä tapauksessa tweed tarkoitti ihmeellistä pistelevää, nyppyyntyvältä vaikuttavaa, keinokuituisen oloista kangasta. Takaisin tehtaalle.

(kuvat Acne)

Kommentoi