kompletta uppgifter

23.2.2012, Vid 21:34 | Skrivet av

Dagens frisyrer blinkning valutor hade också Stellageen gräva upp stiften.

Det är inte så svårt trots allt, var ... Tja, okej, kanske vår version är lite inspiration för henne mindre sträng, men man bör komma ihåg att frisyrer födseln och en beskrivning av ett ögonblick hade ett dussin timmar. Inte illa, inte - definitivt försöka igen! Kanske Stellageekin?

Om någon annan får glada att prova, sedan placeras i en division av ett fåtal funktionell tillgivenhet blinkning. Liksom de ursprungliga instruktionerna rekommenderas, gör de yttersta kluster och dela resten av håret mellan dem - så du uppnå mer eller mindre rak linje. Finländarna typiskt glasartade, är håret kvalitet förmodligen bäst att klämma stylingprodukter reiluhkolla hand. I själva verket, torkade jag mitt hår med en volymgivande tyvisuihkeen (etikett m. Volym Mousse), varefter jag lagt till en struktur som tahmasin nytvättade, med lite för silkeslen hår Klippoteketin kuivashampoolla. Innan morgonen slask attack hår hantera volymen av roten luftiga oloiset, pinnitkin kvar på plats under hela dagen kuivashampoon och reiluhkon lack (Elnett, i evigheters evighet), tack.

Om inte i morgon, som ny, så senast i helgen! Bara för att jag kunde. Och sanningen skall vara minst en trevlig variation.

Taggar:

5 kommentarer »" helt klar "

 1. avatar Juuli
  23.2.2012, 23:18

  Waude! Minaki prova det! Om jag lyckas, då kanske jumitan samma frisyr hela våren.

 2. avatar stellagee
  24.2.2012, 08:58

  min funktionella tillgivenhet tips: om du gör utan basprodukter att blöta håret, som er, så ta en påse med stift. Jag ska lägga under dagen, när saker faller sönder. lakkakin sedan för att hjälpa, trots allt, är bara överallt.

  och sitta men det är ganska enkelt. Ingen kall, det är trevligt.

 3. avatar Mildred
  24.2.2012, 09:22

  Hiussykeröt likna något ..? Så för mig kommer att tänka religiösa samfund att avstå från kvinnor, en blandning av något amishia och fennolestadiolaisuutta. Tul inget emot;)

 4. avatar nina
  24.2.2012, 17:16

  Jag gör kommer från dessa grupper som påminner om brysselkål! ytterligare en anledning att försöka själv.

 5. avatar Inke
  2012/02/26, 20:46

  Hahah, Amish x fennolestadiolaisuus hår passar perfekt bra i mitt lahkolaismekkoihin! Jag gillar!

Kommentar