fullständiga inlägg

23/02/2012, 21:34 pm | Skrivet av

Förrgår kamma blinkning hade också Stellageen gräva ut stiften.

Det är inte svårt trots allt, var inte ... Jo, okej, kanske vår version är lite inspiration för henne mindre sträng, men man bör komma ihåg att de frisyrer födseln och en beskrivning av ett ögonblick var det ett dussin timmar. Inte illa, inte - definitivt försöka igen! Kanske Stellageekin?

Om någon annan blir upphetsad att prova, så delas ut några funktionell tillgivenhet blinkning. Liksom de ursprungliga instruktionerna rekommenderas, gör det yttersta för kluster och dela resten av håret mellan dem - alltså får du en mer eller mindre rak linje. Finländare, en typisk glasliknande kvaliteten på håret är nog bäst att klämma stylingprodukter reiluhkolla handen. I själva verket, torkade upp håret volymgivande tyvisuihkeen med ( label m. Volym Mousse ), varefter jag lagt till en textur som är tahmasin nytvättade, lite för silkeslent hår Klippoteketin kuivashampoolla. Innan morgonen slask attacken håret var volymen av behandlingen av roten luftig oloiset förblev pinnitkin på plats hela dagen och kuivashampoon reiluhkon lackering ( Elnett , evigheters evighet), tack.

Om det inte finns någon morgondag som ny, så senast i helgen! Bara för att jag kunde. Det finns åtminstone, och åtminstone en trevlig variation.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: , ,

5 kommentarer »" helt klar "

 1. Avatar Juuli
  23.02.2012, 23:18

  Waude! Minaki prova det! Om jag lyckas, då kanske jumitan samma frisyr hela våren.

 2. Avatar stellagee
  24/02/2012, 08:58

  min funktionella tillgivenhet tips: om du gör utan basprodukterna att blöta håret, som din, så ta en påse med pinnar. Jag ska lägga dagen, då saken bryter ner händerna. lakkakin hjälp, då, trots allt, är bara överallt.

  och sitta men det är ganska lätt. Inget kallt, det är trevligt.

 3. Avatar Mildred
  24/02/2012, 09:22

  Hiussykeröt likna något ..? Så för mig kommer att tänka religiösa samfund att avstå från kvinnor, en blandning av något amishia och fennolestadiolaisuutta. Tul men sinnet;)

 4. Avatar nina
  2012/02/24, 17:16

  Jag gör kommer från dessa kluster att tänka brysselkål! ytterligare ett skäl att prova själv.

 5. Avatar Inke
  2012/02/26, 20:46

  Hahah, Amish x fennolestadiolaisuus hår passar perfekt bra i min lahkolaismekkoihin! Jag gillar!

Kommentera