utföra uppgifter

23.02.2012, Från 21:34 | Skrivet av

Förrgår, kamma en blinkning hade också Stellageen gräva upp stiften.

Det är inte svårt, trots allt, inte var ... Ja, okej, kanske vår version är lite inspiration för hans mindre sträng, men man bör komma ihåg att de frisyrer födseln och tiden för att skjuta det fanns ett dussin timmar. Inte illa, inte - garanterat att försöka igen! Kanske Stellageekin?

Om någon annan blir spännande att prova, placerades sedan i en uppdelning av ett fåtal funktions tillgivenhet blinkning. Som med de ursprungliga instruktionerna rådde, gör de första två yttersta kluster och dela resten av håret mellan dem - på så sätt får du en liten rak linje. Finnarna, en typisk glasartad, kvaliteten på håret är förmodligen bäst att klämma stylingprodukter reiluhkolla handen. Faktum torkade upp mitt hår med volymgivande tyvisuihkeen ( label m. Volume Mousse ), varefter jag lagt till en konsistens som tahmasin nyligen tvättas, lite för silkeslent hår Klippoteketin kuivashampoolla. Innan morgonen snöblandat regn attacken hår var volymen av behandling av roten av luftiga oloiset förblev pinnitkin på plats under hela dagen och kuivashampoon reiluhkon lack ( Elnett , i evigheters evighet), tack.

Om inte i morgon, som ny, så senast i helgen! Bara för att jag kunde. Åtminstone där, och åtminstone en trevlig variation.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: , ,

5 kommentarer »" helt klar "

 1. avatar Juuli
  2012/02/23, 23:18

  Waude! Minaki prova det! Om jag lyckas, då kanske jumitan samma frisyr hela våren.

 2. avatar stellagee
  2012/02/24, 08:58

  min upplevda funktionella tips: om du gör utan basprodukter blöta håret, som din, så ta en påse med stift. Jag lägger på dagen, när saker faller sönder. lakkakin hjälp, då, trots allt, är överallt.

  och sitta men det är ganska lätt. sått, det är trevligt o.

 3. avatar Mildred
  2012/02/24, 09:22

  Hiussykeröt likna något ..? Så för mig kommer att tänka på religiösa samfund att avstå från kvinnor, en blandning av något amishia och fennolestadiolaisuutta. Tul, men sinnet;)

 4. avatar nina
  2012/02/24, 17:16

  Jag gör kommer från dessa kluster till mind brysselkål! ytterligare en anledning att prova själv.

 5. avatar Inke
  2012/02/26, 20:46

  Hahah, Amish x fennolestadiolaisuus hår passar perfekt bra i mitt lahkolaismekkoihin! Jag gillar!

Lämna en kommentar