helt gjort

23.2.2012, vid 21:34 | Skrivet av

Dagens frisyrer blinkning valutor hade också Stellageen gräva upp stiften.

Det är inte svårt när allt var ... Tja, okej, kanske vår version är lite inspiration för henne mindre sträng, men man bör komma ihåg att de frisyrer födelse och tid för fotograferingen var ett dussin timmar. Inte illa, inte - definitivt försöka igen! Kanske Stellageekin?

Om någon annan blir upphetsad att prova, så delas ut några funktionell tillgivenhet blinkning. Liksom de ursprungliga instruktionerna rekommenderas, gör de yttersta kluster och dela resten av håret mellan dem - så du uppnå mer eller mindre rak linje. Finländarna typiskt glasartade, är hår kvalitet förmodligen bäst att klämma stylingprodukter reiluhkolla handen. I själva verket, torkade jag mitt hår med en volymgivande tyvisuihkeen ( etikett m. Volym Mousse ), varefter jag lagt till en struktur som tahmasin nytvättade, med lite för silkeslen hår Klippoteketin kuivashampoolla. Innan morgonen slask attack håret var volymen att hantera roten luftiga oloiset förblev pinnitkin på plats hela dagen kuivashampoon och reiluhkon lack ( Elnett , i evigheters evighet), tack.

Om inte i morgon, som ny, så senast i helgen! Bara för att jag kunde. Och sanningen skall vara minst trevlig variation.

Taggar: , ,

5 kommentarer »" helt klar "

 1. Avatar Juuli
  23.2.2012, 23:18

  Waude! Minaki prova det! Om jag lyckas, då kanske jumitan samma frisyr hela våren.

 2. Avatar stellagee
  24.2.2012, 08:58

  min funktionella tillgivenhet tips: om du gör utan ditt hår våt jordprodukter, såsom din, så ta en påse med stift. Jag ska lägga under dagen, då saken bryter ned vapen. lakkakin sedan för att hjälpa, trots allt, är bara överallt.

  och sitta men det är ganska enkelt. Inget kallt, det är trevligt.

 3. Avatar Mildred
  24.2.2012, 09:22

  Hiussykeröt likna något ..? Så för mig kommer att tänka religiösa samfund att avstå från kvinnor, en blandning av något amishia och fennolestadiolaisuutta. Tul inget emot;)

 4. Avatar nina
  24.2.2012, 17:16

  Jag gör kommer från dessa grupper som påminner om brysselkål! ytterligare en anledning att försöka själv.

 5. Avatar Inke
  2012/02/26, 20:46

  Hahah, Amish x fennolestadiolaisuus hår passar mycket väl i min lahkolaismekkoihin! Jag gillar!

Kommentar