slutföra uppgifter

23.02.2012, Vid 21:34 | Skrivet av

Häromdagen finkammar en blinkning hade också Stellageen gräva upp stiften.

Det är inte svårt, trots allt, var inte ... Jo, okej, kanske vår version är lite inspiration för hans mer avslappnad, men man bör komma ihåg att de frisyrer av födelse och tiden för att skjuta det fanns ett tiotal timmar. Inte illa, inte - definitivt prova igen! Kanske Stellageekin?

Om någon annan blir upphetsad att prova, sedan placeras i en funktionell uppdelning av ett fåtal upplevde en blinkning. Liksom den ursprungliga bruksanvisningen rekommenderas, gör de yttersta klustren och dela resten av håret mellan dem - så du får tid för rak linje. Finländarna i en typisk glasliknande kvalitet på håret är förmodligen den bästa strömmen genom utformningen av produkterna reiluhkolla handen. I själva verket, torkade upp mitt hår med volymgivande tyvisuihkeen ( etikett m Volume Mousse ), då jag lagt textur av tahmasin nyligen tvättas, lite för silkeslent hår Klippoteketin kuivashampoolla. Innan morgonen snöblandat regn attacken hår var roten till volymen av läsningen, den luftiga synes passform, förblev pinnitkin på plats under hela dagen och kuivashampoon reiluhkon lack ( Elnett , evigheters evighet), tack.

Om inte i morgon, så ny, så till helgen! Okej, bara för att jag kunde. Och åtminstone onpahan trevlig variation.

Skicka till:
 • Facebook
 • MySpace
 • Digg
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Print
 • email

Tags: , ,

5 kommentarer »" helt klar "

 1. avatar Kontsertshow
  23/02/2012, 23:18

  Waude! Minaki prova det! Om jag lyckas, då kanske jumitan samma frisyr hela våren.

 2. avatar stellagee
  24/02/2012, 08:58

  uppfattade att arbeta mitt tips: om du gör utan basprodukter att blöta håret, som din, så ta en påse med stift. Jag lägger den dagen, när saker faller sönder. lakkakin hjälp efter allt är precis överallt.

  och då men det är ganska lätt. Inget kallt, det är trevligt.

 3. avatar Mildred
  24/02/2012, 09:22

  Hiussykeröt likna något ..? Så för mig kommer att tänka på religiösa samfund att avstå från kvinnor, en blandning av något amishia och fennolestadiolaisuutta. Tolkning, men sinnet ;)

 4. avatar nina
  24/02/2012, 17:16

  Jag gör kommer från dessa grupper att tänka brysselkål! ytterligare en anledning att prova själv.

 5. avatar Inke
  2012/02/26, 20:46

  Hahah, passar Amish x fennolestadiolaisuus hår mig bara fina lahkolaismekkoihin! Jag gillar!

Kommentar